Kategóriák: DorogHírekKék hírek

Egy balesetnél és egy bódult sofőrrel szemben intézkedtek a dorogi rendőrök

Egy balesetnél és egy bódult állapotban lévő körözött leányvári sofőrrel szemben intézkedtek a dorogi rendőrök december 18-án, pénteken.

Két gépjármű ütközött össze pénteken 17 órakor Dorogon, az Esztergomi út Bimbó és az Orgona utca közötti szakaszán. A rendőrség szóvivője elmondta, hogy az eset során anyagi kár keletkezett, személyi sérülés nem történt. A felek megegyeztek egymással.

A Dorogi Rendőrkapitányság járőrei pénteken 21 óra 5 perckor Dorogon, a Mária úton megállítottak egy személygépkocsival közlekedő leányvári lakost. Az iratok ellenőrzése során derült ki, hogy az autó utasa ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság csalás miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették. Az intézkedés során nála kábítószergyanús anyagot találtak, valamint az alkalmazott kábítószerteszt pozitív lett. A 30 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták, ellene kábítószer birtoklása miatt indítottak büntetőeljárást. Az egyenruhások a kijárási korlátozás szabályainak megszegése miatt a sofőrrel szemben helyszíni bírságot szabtak ki, míg utasa ellen szabálysértési feljelentést tettek.

Borítókép: baleset az Esztergomi úton
Forrás: rendőrség / police.hu