Kategóriák: Hírek

Katonai járművek haladnak át térségünkön

December 2-án reggel 6-22 óra, illetve december 3-án 6-14 óra között vezetési gyakorlatot tart az MH 25. Klapka György Lövészdandár, emiatt megnövekedett katonai járműforgalom várható térségünkben. Süttő és Lábatlan térségében is láthatjuk a konvojt – tudta meg a hidlap.hu

Az MH 25. Klapka György Lövészdandár tájékoztatása szerint december 2-án (szerdán) 06.00 és 22.00 óra között és december 3-án (csütörtökön) 06.00 és 14.00 óra között a Tata, laktanya – Dunaalmás – Süttő – Lábatlan – Héreg – Tarján – Agostyán – Tata, laktanya útvonalon haladnak majd keresztül katonai járművek.

Arra kérik a lakosokat, hogy a konvojok közelében fokozott óvatossággal közlekedjenek, mivel azok mérete és sebessége, valamint a konvojok hossza és haladásuk módja eltérhet a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól. A konvoj mozgását a katonák forgalomszabályozással segítik.

A Magyar Honvédség a lakossági területen való áthaladásakor törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.

Forrás: MH 25. Klapka György Lövészdandár Facebook oldala / hidlap.hu

Megosztás