Kategóriák: Hírek

Mi mindenre fogadhatunk online?

A hagyományos sportok mellett az e-sportokra, illetve nagyobb eseményekre – mint például az országgyűlési választások kimenetelére – is lehet már szavazni több online portálon.

A labdarúgás, kosárlabda, kézilabda, tenisz mellett kevésbé ismert sportokra is lehet már fogadni az online bukmékereknél, sőt olyan e-sportokra is, mint például Mortal Combat, World of Tanks, vagy Counter Strike. Fontos megjegyezni azt is, hogy olyan internetes fogadási portál is van, ahol a magyarországi országgyűlési választásokra is lehet szavazni. Itt Orbán Viktorra 1.22-es, míg Márki-Zay Péterre 3.80-as szorzót adnak.

A legtöbb portál igen összetett a játékok szempontjából, mivel a hagyományos sportfogadások mellett élő mérkőzésekre is tippelhetünk, az online kaszinóban pedig kártyajátékok, játékasztalok és nyerőgépek várják a felhasználókat.

Felhívjuk az olvasók figyelmét, hogy Magyarországon a 18 év alattiak – a nem folyamatosan szervezett sorsolásos játék (tombola) kivételével – szerencsejátékban nem vehetnek részt. A túlzásba vitt szerencsejáték pedig ártalmas, szenvedélybetegség kialakulásához vezethet!

Megosztás