Kategóriák: DorogHírekSport

Paudits Patrik ismét a Dorogi FC játékosa

Paudits Patrik, 28 éves labdarúgó játékos, támadó pozíciót tölt be jelenleg a Dorogi FC-nél.

Pályafutását igazán a Puskás Akadémia FC Yth.-ban kezdte meg, később 2010 júliusában már Videoton U17 csapatához tartozott. Paudits ezekben a csapatokban folytatta tudásának gyarapítását és a labdarúgásban való gyakorlatát. A Videoton-tól először 2016 februárjában vált el, amikor is átment a BFC Siófokhoz. Innen Paudits útja visszavezetett a Videoton-hoz egy pár alkalommal. Majd Csákvár csapatához is eljutott, illetve Zalaegerszegbe is. Egyébként különböző labdarúgó csapatokról és meccsekről bővebb információt találhatunk a https://www.xn--bnuszkd-l0af.com/bet365-regisztracio/ oldalán. Mindenesetre így alakult Paudits Patrik pályafutása egészen 2018 júliusáig, amikor is a Dorog csapatához először megérkezett. Itt jelentős gólokat köszönhetett a csapat Paudits Patriknak. Abban az évben, 2018 decemberében, Paudits közösségi oldalán a következő gondolatok voltak megfogalmazva egy labdarúgós meccsen készült kép alatt:  Nem érdekel, jó-e vagy rossz, amit teszek. Nem számít, hogy mit rejt számomra a jövő. Ez az én utam.”

Ezek alapján úgy tűnik, hogy Paudits elégedett volt útjának írányával és igazgatásával. Ez abban is meglátszik, hogy két évet a Dorogi FC-nél maradt és csak azt követően 2020 Júliusában szerződött át a Békéscsabai csapathoz. Itt másik nem egészen két évet lehúzott, 2022 februárjában azonban a Kecskeméti csapathoz átigazolt, amelyről nagyon vígan nyilatkozott a Kecskeméti TE: Gólvágó érkezett Paudits Patrik személyében. Onnan viszont nem egészen hat hónappal később kilépett Paudits, hogy most 2022 júliusában visszatérjen a Dorogi FC-hez. Erről nagy lelkesedéssel írt a Dorogi FC saját oldalán, és a következő biztatással fogadta ismét a csapatban: „hajrá Pau, hajrá Dorog!”, kiemelve a tényt hogy Paudits Patrik a két korábbi év során mikor a Dorogi FC-nél játszott nem kevesebb mint 20 góllal segítette a csapatot másodosztályban. Az eltelt két év alatt amíg máshol játszott is zsebelt be sikereket, többek között az NB2 ezüstérmese lett. Még egy interjú is készült a dorogifc.hu által melyben Paudits kifejti, hogy milyen jóérzésekkel tér vissza Dorogba, ugyan Kecskeméten is remek élmenyeket szerzett és embereket ismert meg.

Így hát van bizony ok arra, hogy azt reméljük a Dorogi FC csapatában mint csatár ismét jó eredményeket hozzon a csapatnak Paudits, elmondása szerint saját neki is ez lenne a célja, hogy akár még jobban teljesítsen mint az azt megelőző években. Egyébként Vígh Ádám valamint Magyari Szilárd mellett került be harmadikként támadónak Paudits 9-es számú mezzel. Az edzések számára is megkezdődtek július elejétől és hamar már július 9.-én bizonyítani is tudott a csapatnak mikoris a szlovák másodvonalból érkező ellenféllel szemben kétgólos hátrányból fordított a Dorogi FC, ebből Magyari Szilárd duplát, középpályás Albert Ádám, Paudits Patrik szimplát vállalt és így nyerte meg a meccset 4-3-ra Dorog. Az első gólja így Pauditsnak meg is lett, de nem az utolsó ami a július 16.-ai meccsen ki is derült. Ezen a napon a dorogi csapat két meccset is megvívott. Az első igazából edzőmérkőzésen az NB3-as tatabányai csapatot győzte le Dorog 0-1-re. Az ezt követő Družstevník Veľké Ludince csapat ellen aratott győzelmet Szedlár Zoltán illetve Paudits gólja hozta meg a csapatnak. Ha már ilyen hamar gólokat szerez Paudits, kíváncsiak vagyunk mit érhet el a csapat még közösen a további meccseken!

Borítókép: dorogifc.hu

Felhívjuk az olvasók figyelmét, hogy Magyarországon a 18 év alattiak – a nem folyamatosan szervezett sorsolásos játék (tombola) kivételével – szerencsejátékban nem vehetnek részt. A túlzásba vitt szerencsejáték pedig ártalmas, szenvedélybetegség kialakulásához vezethet!

Megosztás