Kategóriák: Hírek

A Samsung M2070-es és M2026-os nyomtatói

Irodai felhasználásra ma már a legtöbb cég lézernyomtatókban gondolkodik, hiszen a számtalan hosszú, szöveges dokumentum printelése tintasugaras nyomtatóval nem lenne igazán gazdaságos. Egy-egy toner a lézeres esetben akár több ezer oldal nyomtatást is elbír. Hasonlítsuk össze a Samsung két, igen népszerű készülékét!

A Samsung M2070-es lézernyomtató

A Samsung M2070 lézernyomtatója a drágább modellektől elvárható multifunkciós funkciókat kínálja – kivéve az automatikus duplex egységet -, ugyanakkora magas nyomtatási, másolási és szkennelési minőséget nyújt. Az átlagnál alacsonyabb árú eszköz az átlagosnál sokkal jobb sebességgel is nyomtat, gyorsan másol, és azonnal befejezi a fekete-fehér szkennelést.

Az M2070 készüléket Ethernet vagy Wi-Fi segítségével csatlakoztathatja a hálózathoz, amely lehetővé teszi a felhőn keresztüli nyomtatást. A Wi-Fi Directnek és az NFC-nek köszönhetően közvetlenül is csatlakozhat a nyomtatóhoz, még akkor is, ha az nincs a hálózaton. A hozzá való feltöltő kazetta a Samsung M2070 toner.

Gyorsasága és olcsósága miatt mindenképpen jó vétel, amennyiben általános, modern felhasználásra van szükségünk.

A Samsung M2026-os lézernyomtató

A két eszköz közötti legszembetűnőbb különbség, hogy míg előbbi gyors szkenner is egyben, addig az M2026-os nem kínál ilyen funkciót. Cserébe jóval kisebb, kompaktabb designt kapott. Az M2070 inkább az irodai felhasználóknak kínál kedvező feltételeket, míg a 2026 elsősorban otthoni használatra specializálódott.

Az M2026W tulajdonosai szerint komoly sebességbeli ugrást jelent a tintasugaras modellekhez képest. Percenként körülbelül húsz oldalt tud kiadni, mely mellett a tulajdonosok kiemelik az egyenletes minőséget és az éles, jól kivehető szöveget is. A festékkazetták állítólag körülbelül 1000 oldalra alkalmasak, amely házi vagy kisebb irodai használat mellett több, mint elegendő lehet. A készülékbe a Samsung M2026 toner a legjobb választás.

Bármilyen eszközt is választ az irodába, nagyon fontos, hogy a hosszabb élettartam miatt a gyári patronokat vagy tonereket részesítse előnybe. Az utángyártott feltöltés forrását mindig ellenőrizze, hiszen egy nem megfelelő helyről vásárolt kazetta komolyan lerövidítheti a nyomtató élettartamát.

A fotó forrása: Proxima Studio / Shutterstock.com

Megosztás