Kategóriák: Hírek

Stílusos kombival állt elő a Suzuki

A Suzuki Swace bemutatja az új, stílusos és sokoldalú kombiját, amely sportos megjelenést, kifinomult menetstabilitást és fejlett hibrid teljesítményt kínál.

A Swace a második modell, melyet a Toyota és a Suzuki közötti együttműködés keretében gyártanak a Toyota Motor Corporation jóvoltából. A Swace értékesítése 2020 telén kezdődik Európában.

Dinamikus és sportos megjelenés

Az alacsony tömegközépponttal tervezett Swace széles kialakítását erőteljesen kihangsúlyozza a hátrafele ívelő vonalvezetése, amelyet az egyedi tervezésű LED fényszórók és a nagy, méhsejtmintás hűtőrács tesz még tökéletesebbé. Míg az alacsony karosszéria kialakítás és a széles sárvédők stabilitást sugároznak, addig az ablakok és a hátrafelé ívelő vonalvezetés az autó sportos és dinamikus stílusát erősítik. A Swace további külső jellemzői az integrált tetősín, a jellegzetes hátsó ajtó, amely könnyű műanyagból készül az üzemanyag-hatékonyság növelése érdekében, valamint a sportos és kifinomult 16 colos könnyűfém keréktárcsák.

Sokoldalú utastér

A Swace utasterének tervezésekor a kényelem és a praktikum volt a fő szempont. A belső tér tágas és praktikus, a nagy méretű csomagteret pedig a legkülönbözőbb életstílusoknak megfelelően alakították ki. Az utastérben a tágasság érzetét a széles műszerfal biztosítja, amelyet egybefüggő vízszintes elemekkel díszítettek a dinamikusság még nagyobb érzetét keltve. A puha párnázás és a króm vagy ezüst díszítés kiemeli a belső tér minőségét és eleganciáját.

Fejlett hibrid teljesítmény

A Swace hibrid rendszere ötvözi az erőteljes elektromotort egy 1,8 literes benzinmotorral, amelyet kizárólag hibrid rendszer használatra terveztek, zökkenőmentes vezetési érzetet nyújtva erőteljes gyorsítással, valamint kiváló üzemanyag-takarékossággal és alacsony károsanyag-kibocsátással. A hibrid rendszer minden úttípuson az optimális hajtásra törekszik: legyen az csak elektromos hajtás, benzinmotor vagy mindkettő egyszerre.

Színválaszték

A Swace várhatóan az alábbi hét különböző színben lesz elérhető: Titánfehér, Jégfehér, Manhattan szürke metál, Párducfekete, Bársonykék, Dióbarna, Olívazöld metál.

Kényelmes vezetés

A Swace magával ragadó vezetési élményt és stabil kezelhetőséget kínál az alacsony tömegközéppontnak és finomhangolású felfüggesztésnek köszönhetően. Az alacsony motorháztető, valamint a hibrid akkumulátor hátsó ülések alatti elhelyezkedése segít csökkenteni a karosszéria dőléseket, javítja a menetstabilitást, és hozzájárul a sima és könnyű vezetéshez. A MacPherson karosszéria elemek és a kettős keresztlengőkaros felfüggesztés fokozzák a menetkényelmet. A még kényelmesebb utazás érdekében vezetési üzemmódok teszik lehetővé a sofőr számára, hogy vezetési igényeiknek megfelelően válassza ki a kívánt üzemmódot.

Üzemmódválasztás

A vezetési mód választási funkció lehetővé teszi a sofőr számára, hogy a jármű teljesítményét a vezetési körülményeknek megfelelően állítsa be. A Swace három üzemmóddal van felszerelve – NORMAL, ECO vagy SPORT.

Fotók, forrás: Magyar Suzuki Zrt.

 

Megosztás