Kategóriák: DorogEsztergomHírek

A Motorosok is lehetnek Angyalok

Az Off Road Motors Lehotay Kft. 2020-ban immár hatodik alkalommal rendezi meg A Motorosok is lehetnek Angyalok című jótékonysági motoros felvonulást.

Szeptember 19-én, szombaton szeretettel várnak minden motorost a felvonulásra és az azt követő rendezvényre. Gyülekező a szokásos helyen Dorogon, az Esztergomi út 125. szám alatti üzletüknél lesz 8 és 11 óra között. Majd 11.45-kor felállnak a felvonulásra.

A hagyományokhoz híven, idén is meghívják a regisztrált résztvevőket egy finom ebédre, melynek helyszíne Esztergom egyik legszebb részén, a Mindszenty tér és a Kis-Duna sétány között lesz.

Fontos kiemelni, hogy most is biztosítanak Motoros Véradást. Kiemelve a véradás jelentőségét, ezúton szeretnének buzdítani mindenkit, hogy mentsen életet, vegyen részt a véradáson (TAJ kártya, személyi igazolvány és lakcímkártya szükséges)!

A vírusra való tekintettel, lesznek idén kiemelt szabályok, amiket be kell tartaniuk a résztvevőknek, valamint változásokat is eszközölnek a felvonulás lebonyolításában.

Részletek>>

Tavalyi esemény:

Borítókép: Kusnyér T. Judit