Kategóriák: Hírek

Sportfogadás haladó szinten. Mire figyelj és ügyelj?

Amikor sportról van szó, legyen szó bármilyen közegről, akkor sokan azt szokták mondani, hogy a győzelem nem fontos, csakis a játék számít.

Azonban én még nem láttam olyan személyt, nem hallottam olyan sportfogadóról, aki örömében táncot lejtett volna, amikor egy kisebb vagy éppen nagyobb összeget veszített. Nyilván, ha valaki már haladó szinten űzi a sportfogadást, akkor már tud egyet és mást, de azért a tanácsok mindig jól jönnek a mightytips.hu szerint is.

Tegyük fel magunknak a kérdést: miért is fogadunk?

Ahhoz, hogy nyerőszériába kerüljünk, hogy ne csak sorozatos veszteségek érjenek bennünket, tudnunk kell, hogy miért is játszunk. Ha csak megszokásokból, ha csak banális indokunk van erre a kérdésre, akkor soha nem válhatunk igazi, profi sportfogadó játékossá.

A sportfogadásnak van egy nyelve, amit ismerjünk is meg

Mindenre érvényes az életben, hogy profik csak akkor lehetünk valamiben, ha tanulunk. Hiszen a tudás hatalom, igaz ez a sportfogadásra is. Ahhoz, hogy megismerd a sportfogadás világában rejlő lehetőségeket, ismerned kell a sportfogadás nyelvét és a sportfogadásban rejlő lehetőségeket.

Az érzelmeket hagyjuk otthon

A sportfogadás esetén nagyon dicséretes, ha lojálisak vagyunk a csapatunkhoz, de legyünk mindig objektívek. Természetesen, az esélyeket akkor tudjuk a leginkább kiszámolni, ha ismerjük az adott csapatot, annak játékosait, edzőit és a csapat stratégiáit, mégsem javasolják az érzelmi alapon való döntést, sokkal inkább a józanész kerüljön előtérbe, amikor sportfogadásra kerül sor az életünkben.

Állítsunk fel szabályokat

Sajnos, sportfogadás esetén, nagyon könnyen csapdába eshetünk. Azonban ez csak azzal fordulhat elő, akivel elszalad az a bizonyos ló, aki képtelen higgadtan gondolkodni. Mint ahogy a fogadásnál is lényeges, hogy kicsit háttérbe szorítsuk az érzelmeinket, így amikor a konkrét fogadásra kerül a sor, akkor is lényeges, hogy ne a szívünkre hallgassunk, hanem maradjunk racionálisak.

Az online fogadás nem is bonyolult

Ma már nem csak személyesen, nem csak a meccseken, hanem online is lehet fogadni. Mindössze egy fiókot kell létrehoznunk. Ez mindenkinek egyfajta biztonságot is ad. Aztán jöhet is a játék. Minden sportfogadási oldalon vannak kiemelt fogadások, de természetesen, mindenki maga határozhatja meg, hogy kire és mikor szeretne fogadni és azt is, hogy mennyit.

A konzervatív fogadás a legbiztonságosabb

A sportfogadók gyakran esnek abba a hibába, hogy azonnal és mindent, rögtön akarnak. Azonban egy haladó sportfogadó már tudja, hogy az egyes fogadásokra milyen szabályok vonatkoznak. Ezért is jó, ha minden játékos élvezettel forgatja azt a bizonyos „sportkönyvet”, amennyiben fogadni szeretne.

Felhívjuk az olvasók figyelmét, hogy Magyarországon a 18 év alattiak – a nem folyamatosan szervezett sorsolásos játék (tombola) kivételével – szerencsejátékban nem vehetnek részt. A túlzásba vitt szerencsejáték pedig ártalmas, szenvedélybetegség kialakulásához vezethet!

Megosztás