Kategóriák: DorogHírek

Ötvenezer maszkot adományoztak a dorogi önkormányzatnak

Tizenkétmillió forint értékben adott át egészségügyi maszkokat az Ugrinpack-Erdősi Kft. július 10-én, pénteken Dorog Város Önkormányzatának.

Dr. Tittmann János polgármester köszönetét kifejezve vette át a nagyértékű adományt, amelyet a dorogi vállalkozás adott át a testületi ülést megelőző ünnepi esemény során. 

A vállalkozásról: Magyarország egyik legszínesebb kínálatú professzionális csomagolástechnikai gyártója, a dorogi Ugrinpack-Erdősi Kft. élelmiszerekhez és ipari cikkekhez gyárt csomagolóanyagokat. A termékpalettájuk sokrétű, bár elsősorban hajlékonyfalú csomagolóanyagokat gyártanak, az elmúlt évek kutatásai és fejlesztései következtében a műanyag mentes, egyszer használatos catering eszközöket is képesek előállítani, mint pl. papír szívószál, papír pohár vagy papírból készült étel elviteles tálak, dobozok. A tulajdonosok eltökélt szándéka és célja a környezet védelme, ezért olyan megoldásokat dolgoztak ki, amelyekkel megvalósítható a körkörös gazdálkodás, illetve kiválthatóak az egyszer használatos műanyag eszközök, csomagolóanyagok. Magyarország egész területére szállítanak mind élelmiszer mind ipari csomagolóanyagot. Az Ugrinpack cég elődje 1923-ban kezdte meg tevékenységét, egy családi tulajdonban lévő nyomdaként. Az Erdősi Kft. 1996-ban alakult, majd 2001-től tulajdonosi szerkezet váltás miatt, mint Ugrinpack-Erdősi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft folytatja tevékenységét.