Kategóriák: DorogHírekSport

A Dorogi Futókör remek programokat kínál az egész idei év során

A Dorogi Futókör lassan 7 éve üzemel, köszönhetően a szakosztályvezetőnek, Sárdi Tamásnak és segítőinek Szegvári Józsefnek és Kovács Zoltánnak.

A Dorogi Futókör fő célja, hogy az emberek mindennapjaiba egy kis plusz örömforrást hozzon mindezt egy egészséges mozgással és egy remek közösséggel biztosítva. A futókör nyitott kisebbek és a nagyobbak felé is, mindemellett kezdők és haladók is bátran választhatnak az elérhető lehetőségek és programok közül az alapján, hogy melyik illik igazán hozzájuk.

Hétköznaponként dönthetünk úgy, hogy kipróbáljuk magunkat egy kezdő edzésen, de a szerdai pályaedzéssel is megpróbálkozhatunk, itt főként az erősítésre helyezik a hangsúlyt. Emellett úgy is dönthetünk, hogy kiruccanás gyanánt csatlakozunk a városfutáshoz. Amely nem csak egy közös élményt nyújt az emberekkel de remek új helyeket is felfedezhetünk. Ez az opció kedvezhet azoknak, akik egyébként jobban élvezik a változatos útvonalakon történő futást és szeretnek a szabadidőben, levegőn eltölteni időt.

Ezek azonban mind csak az alap és általános ajánlatai a Dorogi Futókörnek. Emellett találkozhatunk velük különböző sporteseményeken is, akár sárkányhajó versenyen, kézi, vagy foci meccseken is. És ugyan a magyar foci csapat nem jutott be idén a vb-re mégis sok izgalom vár ránk a hamarosan bekövetkező világbajnoksággal kapcsolatban. Erről bővebben a https://www.bonuszkod.net/vilagbajnoksag-fogadasi-utmutato/ oldalán olvashatunk. Mindenesetre amellett, hogy más sporteseményeken is megjelenik a futókör, igyekszik saját eseményeket is kialakítani mindezt ünnepnapokhoz kötni, hogy ezáltal egy kellemes családi és baráti összejövetel lehetőségét biztosítsa a dorogi közösségnek.

Különleges programsorozat nyártól egészen őszig

Bizony a Dorogi Futókör a nyári hőség ellenére sem hagyja cserben tagjait! Sőt, egy újabb remek ötlettel rukkolt elő “Velünk Könnyebb” című programsorozatuk kifejezetten az egészség megőrzésének érdekében született ötlet. A program maga arra az elvre épül, hogy a szokások kialakításához rendszer és folytonosság, na meg kitartás szükséges. A “Velünk Könnyebb” program támogatást nyújt, mely során 4 hónapon keresztül virtuális térben és személyes találkozókon kapnak segítséget a résztvevők. Mindemellett a szervezők a Zöld Kör Rekortán Futópályán várják a tagokat, hogy megválaszolják a felmerülő kérdéseket. Az erőnléti edzéseken Szegvári József biztosítja a megfelelő segítséget, hogy a résztvevők elérjék a kitűzött célokat, először is egy biztos állóképesség elérésével. A futóedzéseket pedig nem más mint Sárdi Tamás vezeti, itt egy helyes futótechnikát sajátíthatnak el a résztvevők és egyéb hasznos tippekről szerezhetnek tudomást. A futás illetve bármilyen féle mozgásforma akkor tud igazán hasznos lenni a szervezetünk számára ha ezt egy kihangsúlyozott táplálkozással egészítjük ki, hiszen így a vitaminok és fehérjék tovább építik azt amiért a futóedzésen dolgoztunk. Ehhez is kínál segítséget a program, méghozzá Cserni Ágota személyében, aki recept ötletekkel arra sarkal, hogy új dolgokat és egy tudatosabb étkezési formát vezess be az életedbe. A program regisztrációhoz volt kötve, a regisztrált személyek május 14-től egészen szeptember 17-ig vehetnek részt a programokon.

Felhívjuk az olvasók figyelmét, hogy Magyarországon a 18 év alattiak – a nem folyamatosan szervezett sorsolásos játék (tombola) kivételével – szerencsejátékban nem vehetnek részt. A túlzásba vitt szerencsejáték pedig ártalmas, szenvedélybetegség kialakulásához vezethet!

Megosztás