Kategóriák: CsolnokHírek

Új öltözőpadokkal és fűnyírótraktorral bővült a csolnoki sportpálya

A Csolnoki Szabadidő Sportegyesület a LEADER program (VP6-19.2.1.-2-4-17) keretében pálya rekultivációra és eszközbeszerzésre nyújtott be pályázatot, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek találta.  

Az 1920-ban alakult focicsapat igen nagy elánnal látja el közösségi feladatát. Hatékonyságukat, csapatépítő és utánpótlás-nevelési tevékenységüket a tabellán elért eredményeik, valamint az egyesületben futballozó játékosok mennyisége is igazolja.

A pályázat keretében a támogatott önálló tevékenységek közül többek között új eszközök beszerzésére törekedtek. Egyrészt a gépi eszközállomány fejlesztését célozták meg a T20-105-ös fűnyíró traktor beszerzésével. A beltéri közösségi tér jelenleg nem felel meg az európai normáknak, felújítása elengedhetetlen volt. Az új, minden igényt kielégítő padsor szintén hozzájárul az érdeklődők minél szélesebb körének bevonására, megszólítására és tájékoztatására.

A fejlesztés által generált költséghatékonyság hosszú távú lesz.

A közeljövőben nem lesz szükség hasonló tárgyú fejlesztésre: a tartós, garanciális beruházás nem teszi szükségessé újabb azonos jellegű beruházás megvalósítását. A technológiai korszerűség hosszabb használatot eredményez.

Megosztás