Kategóriák: CsolnokHírek

Ismét sikeresen pályázott egy csolnoki vállalkozó

A csolnoki Szabi-Autó Kft. a LEADER program (VP6-19.2.1.-2-3-17) keretében a szakmai eszközbeszerzésük mellett energiahatékonyság előtérbe helyezésével napelem-rendszer telepítését valósította meg.

A projekt első részében már egy BLA-7202 3D mérés technológiát alkalmazó futóműállító berendezés, valamint egy android típusú univerzális járműdiagnosztikai műszermegvalósításra került, jelenleg egy 10KW-os névleges teljesítményű HMKE napelemes rendszer beszerzésére nyújtott be pályázatot, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek találta.

A 10 KW-os néveleges teljesítményű HMKE napelemes rendszer segítségével hatékonyan, energiatakarékosan lehet üzemeltetni az autószerelő csarnokot.

A lindab lemeztetőn, déli tájolással 34 db Canadian Solar CS3K-295P polykristályos, 295 wattos napelem került alumínium síneken, rozsdamentes tartókkal és kötőelemekkel soronként, a hosszabbik oldaluk mentén került kihelyezésre.

Így a szolgáltatásterület teljes sprektumának lefedésével hozzájárul a vállalkozás a település prosperitásához, vonzerejének, tőkevonzó képességének és a helyben elérhető szolgáltatások körének növeléséhez.

A napelem rendszer beszerzése és kiépítése költséghatékonnyá és környezettudatosabbá teszi a vállalkozás működtetését.

Megosztás