Kategóriák: DorogHírek

Asztallal és padokkal felszerelt pavilonokat telepítettek Dorogon

A napokban a Schmidt Sándor-lakótelepen közösségi célokat szolgáló asztallal és padokkal felszerelt pavilonokat helyezett ki a dorogi önkormányzat.

A Civilek a Fejlődő Városért Egyesület egyik fő célja a közösségi terek kiépítése Dorogon. Az októberi választásokat követően, Éberhardt György az egyesület színeiben bekerült a testületbe és az első feladata az volt, hogy ezt a célt megvalósítsa.

Az egyeztetéseket követően a polgármesternek és a testület tagjainak felkeltette az érdeklődését a javaslat, ezért el is kezdték megszervezni a kisebb közösségi terek kiépítését – nyilatkozta Éberhardt György önkormányzati képviselő.

Egyelőre a Schmidt Sándor-lakótelepen található pavilonok teszik majd lehetővé az emberek számára – a járvány időszak leteltével – hogy nyugodt és kulturált körülmények között beszélgethessenek.

Az egyesület bízik benne, hogy a városban több helyen is épül, illetve kiegészül majd a projekt a patakpart átalakításával. Viszont egy kis türelmet is kérnek a lakóktól és arra kérik őket, hogy a kormány intézkedéseinek értelmében, a járvány időszak alatt csoportosan ne használják a padokat.

Köszönjük a kivitelezést Dorog város önkormányzatának és a polgármester úrnak! – tette hozzá zárásként Éberhardt György.

Fotók: Civilek a Fejlődő Városért Egyesület Facebook oldala