Kategóriák: DorogHírekSport

Nem tudta legyőzni a Haladást a Dorog

Március 1-jén, vasárnap a Labdarúgó NB II 26. fordulójában a Szombathelyi Haladás vendége a Dorogi FC volt.

Győzelmet aratott a Haladás, amely hazai környezetben Medgyes Zoltán korai góljával a Dorogot verte meg, de még ezzel sem tudott elkerülni a kieső helyről. Habár a második félidőben a Dorog fölényben játszott, nem tudtak helyzeteket kialakítani, így 1-0 maradt a végeredmény.

SZOMBATHELYI HALADÁS–DOROGI FC 1–0 (1–0)

Szombathely, Haladás Stadion, 1709 néző. Vezette: Móri Tamás (Beke Tamás, Vörös Dániel)
HALADÁS: Verpecz – Tóth D., Jagodics M., Devecseri, Bosnjak – Kiss B. (Illés B., 90.), Jancsó, Szekér – Medgyes Z. (Farkas II B., a szünetben), Tóth-Gábor, Rácz F. (Tóth B., 77.). Vezetőedző: Mátyus János
DOROG: Mursits – Riasko, Dlusztus, Lencsés – Földi B., Nyíri, Kitl M. (Beke, 52.), Takács P., Forró (Mészáros Á., 75.) – Délczeg, Vígh (Paudits, 59.). Vezetőedző: Németh Szabolcs
Gólszerző: Medgyes Z. (1–0) a 11. percben

MESTERMÉRLEG
Mátyus János
: – Gyakorlatilag két hasonló kaliberű csapat találkozóját hozta a mérkőzés. Számunkra kötelező volt a győzelem, megítélésem szerint nagyot küzdöttünk, és megérdemelten győztünk.
Németh Szabolcs: – Két egyforma képességű csapat csatájából a hazai került ki győztesen, mert egyetlen adódó helyzetét ki tudta használni. A második félidőben fölényben játszottunk, de helyzeteket nem tudtunk kialakítani.

A Dorogi FC jelenleg 29 ponttal a tabella 14. helyét foglalja el. A 26. forduló eredményei>>

A klub legközelebb 2020. március 4-én, szerdán 14.30-kor játszik az MTK ellen a Magyar Kupa negyeddöntőjében a dorogi Buzánszky Jenő Stadionban. A Labdarúgó NB II-ben pedig március 8-án, vasárnap 14.30-kor a Gyirmót FC-t fogadja a Dorog.

Forrás: nemzetisport.hu / dorogimedence.hu