Kategóriák: CsolnokHírek

Pályázat keretében fejlesztették a csolnoki gyógyszertárat

A csolnoki JANZA Gyógyszertár Bt., egy új munkaállomás kialakítására, az eladótér kapacitásának bővítésére, a gyógyszertári laboratórium bútorainak és kiegészítő berendezéseinek beszerzésére, valamint egy riasztó- és kamerarendszer kiépítésére nyújtott be pályázatot, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek talált.

A JANZA Gyógyszertár Bt. a növekvő keresletnek köszönhetően impozáns külsővel kivitelezett új helyre költözött. A LEADER program (VP6-19.2.1.-2-3-17) keretében eszközbeszerzésre és kamerarendszer kialakítására nyújtott be pályázatot, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek talált.

A gyógyszertárak kialakításának alapvető szabályait törvényi előírások rögzítik. A jogszabályi megkötések és a gyógyszertári dolgozók és betegeik kényelme jól összeegyeztethető a patika ízléses és korszerű berendezésével. A támogatásból beszerzett új bútorzat, egy új munkaállomás és a gyógyszerkészítő laboratórium korszerűsítése a szakmai munka és kiszolgálás hatékonyságát és gyorsulását eredményezi. A vállalkozás által kínált szolgáltatás színvonalának növelése emeli a helyben élők életminőségét. Ismeretátadó, ismeretterjesztő tevékenységükkel hozzájárulnak a térség egészségtudatának javulásához.

A korszerűen berendezett gyógyszertár – elérhetőségének és új arculatának köszönhetően – meggyőzőbb információátadást képes nyújtani a prevencióval, betegségmegelőzéssel, életmóddal, már kialakult betegséggel, annak gyógyításával, az életminőség javításával kapcsolatban.

Az átgondolt egészséges életvitel, a környezetközpontú szemlélet népszerűsítése a hálózati, társadalmi partnerképzés konstellációjában (partnerek bevonása, jó gyakorlatok) történik. Ideológiájukkal és a beruházás realizálásával megteremtik az ügyfélbarát ellátó és szolgáltató rendszer gyakorlatát helyi szinten.

A fejlesztésnek köszönhetően a Janza Gyógyszertár teljes körű, komplex, helyben elérhető és biztonságos gyógyszertári alapszolgáltatást kínál a környéken élők számára.

Megosztás