Kategóriák: DorogHírekProgramok

Nőknek szóló rendezvényt szerveznek Dorogon

2020. március 21-én rendezik meg a kimeNŐidő elnevezésű, kifejezetten nőknek szóló rendezvényt a Dorogi József Attila Művelődési Házban.

A 10 éves Thara Tánciskola vezetőjével, egyben a rendezvény szervezőjével, Tácsik Gabriellával beszélgettünk!

Miről is szól pontosan a rendezvény?

A kimeNŐidő a NŐkről szól, a minőségi „ÉNidőről”! Arról, hogy legyen egy olyan lehetőség, ahol a hölgyek minőségi programok keretében tudnak „énidőt” eltölteni. Ahogy figyelem a világot, Magyarországot, látom, hogy mindenhol vannak nők számára programok, rendezvények, de hazánkban leginkább csak Budapesten. Habár a főváros nincs messze, mégis az emberekkel folytatott beszélgetésekből az derül ki, hogy nem igazán jutnak el ezekre a rendezvényekre. Néhány éve megfordult a fejemben, hogy nem az embereket kell a rendezvény helyszínére vinni, hanem a rendezvényt kell ide hozni. Mivel 10 éve minden évben megszervezem a tánciskolám gálaműsorát így csak egy lépés volt tovább gondolni ezt a programot, ami egy egész napos rendezvény lesz.

A nők körében melyik korosztályt szeretnék megcélozni?

Mindig különleges feladat egy vállalkozó életében a célcsoport meghatározása! Természetesen van célcsoportunk, de ha én azt most elmondom, akkor azok a hölgyek, akik nem ebbe a célcsoportba tartoznak, nem fognak eljönni a rendezvényre! Így én most azt mondanám, hogy mindenki nézze meg a programot a közösségi oldal eseményénél és akinek tetszik jöjjön el, hiszen több meglepetéssel várjuk és ünnepeljük a hölgyeket március 21-én.


Tácsik Gabriella

Milyen programok, kiállítók várják az érdeklődőket?

Izgalmas előadásokkal készülünk a koradélutáni óráktól, melyekben szó lesz többek között női misztériumról és önismeretről, de megtudhatjuk azt is, hogyan lehet élvezni az életet. A kiállítók listája is igen izgalmasnak ígérkezik. Minden olyan témában hozunk kiállítót, ami a nőket érdekli! Lesz szépség, egészség, sport, energetikai kezelés, de lesznek portékával rendelkező kiállítóink is. A délutáni programok is szórakoztatónak ígérkeznek. A színháztermi programok 16 órakor kezdődnek, ahol először a meghívott vendégművészeink csodálatos mozdulataiba mélyedhetnek bele a nézők. Ezután Pál Feri atya szavaira figyelhet a hallgatóság. Majd végül a tánciskola 10 éves évfordulójának koronája a tánciskola haladó csoportjának táncszínházi előadása következik „Táncoló lélek” címmel, itt különleges effektekkel, táncokkal, és szövegezéssel varázsoljuk el a nézőközönséget. A rendezvény háziasszonya Novodomszky Éva lesz.

A Thara tánciskolában milyen táncot tanítanak? 

A tánciskola fő profilja az orientális tánc oktatása és show műsor biztosítása rendezvényekre, de emellett szalagavatóra és esküvőre való felkészítéssel is foglalkozom (keringő – angol, bécsi, cha-cha-cha, rock-and- roll, tangó stb.). 

A fővárosban gyakrabban vannak ilyen nőknek szóló rendezvények, miért esett a választás most Dorogra?  

A tánciskolám rendezvényeit mindig is a környéken szerveztem meg, nekünk Budapesten nem volt még saját rendezvényünk! Miért Dorog? Talán mert Dorog, nyitott, befogadó és központi hely, ha a környékbeli településeket számba veszem.


A Thara Tánciskola sümegi fellépése.

A rendezvényre mennyibe kerül a belépő díja, illetve előre kell regisztrálni? 

A rendezvényre kétféle belépőt lehet váltani. A Sétálójegy a kiállítók megtekintésére alkalmas, ami elővételben 900 Ft, helyszínen pedig 1400 Ft. A Komplex jeggyel több minden elérhető, megnézhetik a kiállítókat, regisztrálhat a koradélutáni előadásokra, és a teljes színháztermi programokon részt vehetnek. A komplex jegyek tulajdonosai lényegesen több időt töltenek majd a helyszínen, így ők kapnak egy táskát, amiben lesz nasi és ajándék.  A jegy tombolaként is funkcionál, de csak és kizárólag az előreváltott jegyeknél igaz ez! Valamint ennek a jegynek a tulajdonosai italjegyet is kapnak, melyet az egész nap nyitva tartó büfében használhatnak fel. A komplex jegyekhez elővételben 5500 Ft-ért a helyszínen 6500 Ft-ért lehet hozzájutni.

A nap legvégére is tartogatunk meglepetést a nézőinknek, ennek szervezése még folyamatban van! Kihangsúlyoznám, hogy a koradélutáni előadásokra regisztrálni kell a limitált férőhely miatt. A regisztrálni a komplex jegyek tulajdonosainak van lehetősége a tacsikgabriella@gmail.com e-mail címen.

Megosztás