Kategóriák: CsolnokHírek

Versenyképesség hatékonyságát növelő gépbeszerzés a Szabi-Autónál

A csolnoki SZABI-AUTÓ Kft. a LEADER program keretében oszlopos futómű-beállító és diagnosztikai műszer beszerzésére nyújtott be pályázatot, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek találta.

A SZABI-AUTÓ Kft. a LEADER program (VP6-19.2.1.-2-3-17) keretében egy BLA-7202 3D mérés technológiát alkalmazó futóműállító berendezés, valamint egy android típusú univerzális járműdiagnosztikai műszer beszerzésére nyújtott be pályázatot, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek találta.

A rendszer segítségével hatékonyan, automatikus eljárással lehetséges futóművek aknán és emelőn való precíziós mérésére. A Wilde-Scope technológiát használó kamerák, az ASA Network hálózati szoftverrel való együttműködésnek köszönhetően, típusfüggő, animált beállítási segédletekkel és integrált folyamatvezérlésekkel a legkisebb telepítési távolságok is megállapíthatók. Az univerzális járműdiagnosztikai műszer (érintőképernyős kijelzővel) széleskörűvé teszi a szolgáltatás kínálatát, tehát a cég szolgáltatási kínálata ezáltal teljessé válik. A szolgáltatásterület teljes sprektumának lefedésével hozzájárul a vállalkozás a település prosperitásához, vonzerejének, tőkevonzó képességének és a helyben elérhető szolgáltatások körének növeléséhez.

Az eszköz professzionális technológiájának köszönhetően a környezeti szennyezés minimalizálható, a hibás teljesítések száma gyakorlatilag nullára csökkenthető.

Megosztás