Kategóriák: Hírek

Húsvét wellness hotelben

Tavaszi fáradtsággal sok ember küzd, és sokan tesznek is azért, hogy kipihenjék a fáradalmakat.

Manapság egyre többen pihennek wellness szállodában és milyen igazuk van, hiszen a szállodai szolgáltatások – szauna, gőzkabin, masszázs – lehetővé teszik a testi feltöltődést és a lelki regenerációt. Ezek a pozitív hatások kellenek is, hiszen a testünknek és a lelkünknek is szüksége van időnként a megújulásra és a teljes körű kikapcsolódásra.

Hotel Palace Hévíz****

A tavaszi nagy pihenés egyik remek színhelye lehet a Hotel Palace Hévíz****, hiszen a szálloda szolgáltatásai is lehetővé teszik a pihenést és a kikapcsolódást. A szálloda igényesen berendezett, kényelmes szobákkal várja az ide látogatókat. A hotelben gyógykezeléseket is igénybe lehet venni, illetve a szálloda wellness és spa szolgáltatásokat is biztosít a vendégek számára.

Húsvét és tavaszi szünet a Hotel Palace****-ban

A Hotel Palace**** -ban még a húsvét és a tavaszi szünet is elképzelhető, merthogy ekkor is nyitott kapuval várja a vendégeket. A szállodában mesés húsvéti programokat is szerveznek, így a gyermekeknek sem kell lemondaniuk a húsvéthoz köthető remek szórakozási programokról. A húsvéti csomag 4 napot és 3 éjszakát foglal magába. A csomag büféreggelit és büfévacsorát – félpanzió – tartalmaz. A szülők és a gyerekek is egyaránt jól érezhetik magukat. Míg a szülők kettesben szeretnének némi időt eltölteni, addig a gyerekek a „Csemete erdő” játszóházban érezhetik jól magukat.

A csomag ingyenes wellness szolgáltatásai

A húséti csomag ingyenes szolgáltatásokat is magában foglal. Igénybe lehet venni a szállodai élményfürdőt, de pezsgőfürdőzésre is van lehetőség. A szaunázás, mint a finn szauna, vagy a bio aroma szauna, szinte megfiatalítja a testet és a lelket. A szauna szolgáltatás is benne foglaltatik a húsvéti csomagban. A pihenni vágyók ingyen használhatják még a gőzkabint és a sport kedvelőinek sem kell lemondani a mindennapi edzésről, hiszen a fitnesztermet is korlátlanul használhatják azok, akik a szállodában szeretnék a húsvétot eltölteni, megünnepelni.

A tavaszi megújulás és a masszázs

A testi és lelki feszültség oldására a legjobb megoldás egy kellemes masszázs. A szállodában masszázs szolgáltatások is lehetőséget biztosítanak a megújulásra és feltöltődésére. Többféle masszázs közül lehet válogatni. A szállodában megszálló vendégek véleménye szerint a következő masszázsok közkedveltek a hotelben: stresszoldó fej – és nyakmasszázs, hátmasszázs, frissítő talp – és lábmasszázs, sportmasszázs, lávaköves masszázs és a talpreflexzóna masszázs.    

Galambos Dániel
www.csaladi-magazin.hu
www.uzletnoknek.hu

Megosztás