Kategóriák: Hírek

Megújult a polgármesteri hivatal épülete Annavölgyön

A Széchenyi 2020 program keretében 37,1 M Ft európai uniós, vissza nem térítendő támogatás segítségével Annavölgyön energetikailag korszerűsítették a polgármesteri hivatal épületét.

Annavölgy Község Önkormányzata a tulajdonában lévő polgármesteri hivatal épületének korszerűsítésére pályázott és nyert támogatást a TOP-3.2.1-15 kódszámú, „Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése” című felhíváson. A községben a Községháza köz 2. szám alatt található egyszintes, lapos tetős épület fenntartási költségei igen magasak voltak, amit a hőszigetelés nélküli homlokzatok, az elavult és rossz szerkezetű födém szerkezetek, a régi nyílászárók okoztak.

A TOP-3.2.1-15-KO1-2016-00020 azonosító számú projekt keretében az épületbe kondenzációs kazánt telepítettek, radiátoros rendszert alakítottak ki, a födém és oldalfalakat szigetelték, nyílászárókat lecserélték és napelemes rendszert telepítettek. A 37 143 353 Ft európai uniós támogatás segítségével korszerűsített intézmény energiafelhasználása ily módon csökkent, amely az önkormányzat számára jelentős költségmegtakarítást jelent.

A projektről bővebb tájékoztatást a http://www.annavolgy.hu/ oldalon olvashatnak.

Sajtóközlemény
Fotó: annavolgy.hu