Kategóriák: Hírek

Közösségi célú fejlesztés A Nagysápi Általános Iskolai Gyermekekért Alapítványnál

A Nagysápi Általános Iskolai Gyermekekért Alapítvány a LEADER program keretében eszközök beszerzésére nyújtott be pályázatot, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek talált. A projekt alapvető célja az egészséges életvitelhez szükséges tudás és készségek elsajátításának hatékony támogatása, valamint korszerű eszközpark kialakítása.

A Nagysápi Általános Iskolai Gyermekekért Alapítvány a LEADER program (VP6-19.2.1.-2-4-17) keretében közösségfejlesztésre és eszközbeszerzésre nyújtott be pályázatot, amelyet a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága és a Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület támogatásra érdemesnek találta.

Az Alapítvány szerepe multifunkcionális: az egészséges életmóddal kapcsolatos tevékenységek népszerűsítése, szemléletének elfogadottsága a partnerségi kapcsolatok tükrében egyértelműen igazolt. Jelen programjuk generáló hatása nagy valószínűséggel megelőlegezhető: megvalósításával hozzájárult egy egészségesebb generáció növekedéséhez, a gyermekek szabadidejének hasznos eltöltéséhez. A projekt célja egy egészségesebb generáció létrejöttének megalapozása, az életminőség javítása, a kor vívmányainak megfelelő, energiahatékony maradandó javak birtoklása.

VP6-19.2.1.-2- Helyi felhívás keretében benyújtott támogatási kérelemhez. Helyi felhívás száma: VP6 -19.2.1. – 2 -4- 17. Helyi felhívás címe: Identitásvezérelt közösségi célú fejlesztések támogatása. HACS neve: Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület. Ügyfél neve: A Nagysápi Általános Iskolai Gyermekekért Alapítvány. Ügyfél adószáma: 18602913-1-11. Képviseletre jogosult neve: Buzerné Tácsik Lívia.

Megosztás