Kategóriák: DorogHírekSport

Pont nélkül tértek haza a dorogiak

Nyolc mérkőzést rendeztek december 8-án, vasárnap a labdarúgó NB II előrehozott első tavaszi, sorrendben 20. fordulójában. A Vasas vendége a Dorog volt.

Sorrendben második NB II-es találkozóját hozta le kapott gól nélkül a Vasas, amely ezúttal a Dorogot verte meg 2–0-ra az Illovszky-stadionban. A piros-kékeknél Birtalan Botond és Köböl Krisztián volt a két kulcsszereplő, az első gólt az előbbi lőtte az utóbbi átadásából, a másodiknál fordított volt a szereposztás. A kettő között a Dorog kapott egy tizenegyest, ám Délczeg Gergely a kapufát találta el.

VASASDOROGI FC 2–0 (1–0)

Illovszky Rudolf Stadion, 600 néző. Vezette: Móri Tamás (Aradi József, Mohos Milán)
VASAS: Bősz – Szivacski, Viczián, Gál M., Tóth B., Lakatos Cs. – Kovács M., Köböl (Daróczi, 82.), Hajdú Á. (Hinora, 66.) – Birtalan, Balajti (Szedlár, 66.). Vezetőedző: Szanyó Károly
DOROG: Mursits – Nyíri, Berkó, Lencsés, Forró – Földi (Girsik, 70.), Lénárt, Takács P. (Mészáros Á., 61.), Papp M. – Délczeg (Barna G., 77.), Paudits. Vezetőedző: Németh Szabolcs
Gólszerző: Birtalan (1–0) a 16., Köböl (2–0) a 66. percben

MESTERMÉRLEG
Szanyó Károly:
– A győzelemnek örülünk, de védekezésben követtünk el olyan hibákat, amelyeket nem lett volna szabad. Szerencsénk volt, hogy ez nem bosszulta meg magát.
Németh Szabolcs: – Ki-ki mérkőzést játszottunk. Méltó ellenfelei voltunk a Vasasnak, a fordulópontokból viszont rosszul jöttünk ki.

A mérkőzés itt nézhető vissza>>

A 20. forduló eredményei>>

Dorog jelenleg a tabella 10. helyét foglalja el 27 ponttal. A következő mérkőzésre december 15-én, vasárnap 13 órakor kerül sor, akkor a Dorog vendége a Nyíregyháza lesz.

Forrás: nemzetisport.hu / dorogimedence.hu
Fotó: Vasas YouTube csatornája

Megosztás