Kategóriák: Hírek

SiS fehérje szelet, protein szelet, mint táplálékkiegészítő

A sportolók és a rendszeresen mozgó, sportoló emberek nagyon is jól tudják, hogy mennyire fontos szerepe van a fehérjének. Az aminosavak a fehérjék építőkövei, az izomszövetek pedig aminosavakból épülnek fel.

Az aktív testedzést végzőknek az egyik legfontosabb tápláléka a fehérje. A fehérjéknek ugyanis kitüntetett szerepük van az izmok regenerációjában és újjáépítésében. Hiszen az izomszövetek az edzés során sérülnek. Azonban nem csak a fehérjék fogyasztása, hanem a pihenés is segíti a regenerációt. Edzést követően, még fél óráig fel van pörögve az anyagcsere, így az ekkor elfogyasztott fehérje nagymértékben megtámogatja az izomregenerációt.

Egy kis infó a SiS termékekről

A SiS, vagy Science in Sport egy vezető cég, amely többek között innovatív táplálék kiegészítőket gyárt és forgalmaz sportolók és a sport szerelmesei számára. A cég 1992-ben alakult és a székhelye Londonban van. A termékeket folyamatosan fejlesztik, mindig valamilyen innovatív termék kidolgozásán dolgoznak, mégpedig tudósokkal és kutatókkal összefogásban. A termékeket profi, olimpiai bajnokok is előszeretettel használják.

A SiS Go fehérje (protein) szeletekről

Bármilyen sportról, vagy edzésformáról legyen is szó, fehérjére minden sportolónak, testmozgást végző személynek szüksége van. A SiS Go fehérje szeletek alacsony cukor és magas fehérjetartalmúak. A protein szelet nem csak a napi fehérje bevitelt támogatja meg, hanem az edzés utáni regenerációt és az izomszövet újjáépítést is. Természetesen, nasiként is fogyasztható, azonban vegetáriánusoknak nem ajánlott, számukra egy másik termék javasolható.

A fehérje szeletet edzés után 30 percen belül javasolt elfogyasztani, hiszen ilyenkor még pörög az anyagcsere. A SiS Go fehérje szelet – dupla csokoládé brownie, csokoládé és roppanós mogyoró, vaníliás sajttorta– edzés előtt is fogyasztható, illetve étkezések között is, mert így biztosítani tudja a megfelelő és egyenletes fehérje-bevitelt. Napi két snack elfogyasztása javasolt.

SiS Plant 20 vegán protein szelet

A SiS Plant 20 vegán fehérje szelet vegánok számára készült. Ez a termék is biztosítja a megfelelő fehérje-bevitelt, amellett, hogy alacsony cukortartalommal rendelkezik. Egyetlen protein szelet 20 gramm borsófehérje – izolátumot tartalmaz. És ez a protein snack is támogatja a regenerációt, a napi fehérje-bevitelt és az izmok újjáépítését.

Galambos Dániel
www.egeszsegvalasz.hu
www.egeszseg-hirek.hu