Kategóriák: Hírek

Jótékonysági akciót hirdet az RTVE

A Régió TV Esztergom a Komárom-Esztergom Megyei Integrált Szociális Intézmény (KEM ISZI) három tagintézményének gyűjt adományokat karácsonyra. Ezekben az otthonokban fogyatékkal élő és mentális betegségekkel küzdő felnőtteket és gyerekeket gondoznak.

Az adományokat a KEM ISZI alapítványának számlaszámára lehet átutalni (Fogyatékkal Boldogan Alapítvány – 11740054-20085243), illetve hamarosan a térség üzleteiben urnák is lesznek kihelyezve, ahol bárki tud majd kisebb értékű pénzösszegeket felajánlani.

Mindemellett a televízió értékes tárgyi felajánlásokat is vár, amelyekre licitálni lehet majd a december 22-én, vasárnap megrendezendő egész napos élő jótékonysági műsorban. Sőt, még egy emeltdíjas telefonszám is lesz, amelynek hívásával a KEM ISZI intézményeit támogathatják.

Az RTVE a jótékonysági akciójának keretében a KEM ISZI következő tagintézményeinek gyűjt adományokat: esztergomi Szent Rita Otthon, esztergom-kertvárosi Pszichiátriai Betegek Otthona, tokodaltárói Fogyatékosok Otthona.

Egyébként ismert emberek is csatlakoztak már a jótékonysági akcióhoz, pl. Kowa, a Kowalsky meg a Vegából közösségi videóban hívja fel a figyelmet a gyűjtés fontosságára.

 „Nekünk egy pillanat, nekik egy esély” – Fogyatékkal élőket és mentális betegséggel küzködőket segíthetünk!