Kategóriák: DorogHírekSport

Csúcson a Dorogi FC

November 3-án, vasárnap rendezték meg a Labdarúgó NB II 15. fordulóját. A dorogiak 3-1-re győzték le a soroksáriakat, így zsinórban a hamradik mérkőzésüket nyerték meg a bajnokságban.

Már az első gólt a dorogiak lőtték a 17. percben Délczeg Gergely személyében, aki a múltkori fordulóban mesterhármast alakított. A Kisvárdától igazolt 32 éves Délczeg egyébként 381 mérkőzésen 108 gólt lőtt eddig, ebben a szezonban pedig már 5-öt a dorogiak javára.

A második gólt a soroksáriak lőtték a 31. percben, a harmadikat pedig Földi értékesítette a Soroksár kapujába. Az utolsó gól a 86. percben született, melyet Albert Ádám értékesített a Földi fellökéséért megítélt büntetőben.

SOROKSÁR SC–DOROGI FC 1–3 (1–1)

Haraszti út, 400 néző. Vezette: Szigetvári Márk (ifj. Varga Gábor, Berényi Ákos)
SOROKSÁR: Varga Á. – Gárdos, Takács Zs., Gyömbér, Valencsik – Csonka A. (Huszák, a szünetben), Misics – Lőrinczy (Csernik, 65.) – Orosz M. (Pál A., 77.), Korozmán K., Farkas II B. Vezetőedző: Lipcsei Péter
DOROG: Mursits – Beke, Dlusztus, Berkó, Forró – Lénárt, Csillag D. (Albert Á., 32.) – Barna G., Girsity (Földi B., 66.), Papp M. – Délczeg (Mészáros Á., 82.). Vezetőedző: Németh Szabolcs
Gólszerző: Délczeg (0–1) a 17., Valencsik (1–1) a 31., Földi B. (1–2) a 74., Albert Á. (11–esből, 1–3) a 86. percben

MESTERMÉRLEG
Lipcsei Péter
: – Még nem láttam ilyen negatív szériát, amiben mi vagyunk, sajnos folyamatosan elkövetünk hibákat, amiből gólokat kapunk. Nagyon mély kútban vagyunk, szerdán, majd vasárnap is lesz mérkőzés, megpróbáljuk úgy összerakni a csapatot, hogy jó legyen.
Németh Szabolcs: – Két ellentétes félidő láthattunk, az elsőben a Soroksárnak voltak helyzetei, a másodikban viszont a mi akaratunk érvényesült. A második játékrész és a helyzetek alapján megérdemelten szereztük meg a három pontot.

A mérkőzés részletes leírása>>

A 15. forduló eredményei>>

Forrás: nemzetisport.hu / mlsz.hu / dorogimedence.hu

Fotó: Bódi Zsolt (Dorogi FC Facebook oldala)