Kategóriák: DorogHírekSport

Három góllal nyertek a dorogiak a budaörsiek ellen!

Október 20-án, vasárnap a Labdarúgó NB II 13. fordulójában a Dorogi FC vendégse a Budaörs SC volt.

Egyhuzamban három elvesztett bajnoki után talált vissza a győzelem útjára a Dorog. Az együttes 3–0-ra verte meg a szebb napokat látott Budaörsöt, amely egymás után negyedik idegenbeli meccsén nem talált a hálóba.

A Dorog a Tomás Lénárth buktatása miatt megítélt büntetőből jutott vezetéshez Délczeg Gergely révén, majd még a félidő vége előtt szögletből Dlusztus András fejjel növelte az előnyt. A végeredményt a rendes játékidő legvégén Forró Gyula kiugratása után a csereként beálló Takács Péter állította be. A Dorog most ért el három gólt először ebben a bajnokságban.

DOROGI FCBUDAÖRSI SC 3–0 (2–0)

Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 500 néző. Vezette: Gaál Ákos (Máyer Gábor, Ország Péter)
DOROG: Mursits – Nyíri V., Dlusztus, Berkó, Forró – Lénárth, Csillag (Takács P., 77.) – Barna G., Délczeg (Mészáros Á., 72.), Papp M. – Vígh Á. (Sitku, 84.). Vezetőedző: Németh Szabolcs
BUDAÖRS: Varasdi – Marques-Airosa, Mocsi, Kékesi, Forgács A. (Molnár Cs., a szünetben) – Fényes – Stieber A., Végh G. (Molnár T., a szünetben), Medgyes Sz. – Kulcsár T., Szabó L. (Horváth E., 65.). Szakmai igazgató: Bognár György
Gólszerző: Délczeg (11-esből, 1–0) a 30., Dlusztus (2–0) a 41., Takács P. (3–0) a 90. percben

MESTERMÉRLEG
Németh Szabolcs:
– Nehéz helyzetben voltunk a mérkőzés előtt, ezért aztán rendkívül fontos három pontot szereztünk. Szívvel-lélekkel kiharcolt győzelemnek örülhetünk.
Bognár György: – Mi futballozni akartunk, a Dorog meg nyerni. Ez látszik az eredményen is, amely tökéletes illik a sormintánkba.

Forrás: nemzetisport.hu
Fotó: Dorogi FC