Kategóriák: DorogHírek

Tovább folytatódik az „Életmentők képzése” Dorogon

A Horizont Egészségügyi Alapítvány ebben az évben is sikeresen pályázott a Generali Elsősegély Program – közösségi pályázatán.

A „Generali Alapítvány” egyik kiemelt célja a gyógyítási és mentési tevékenység támogatása és az ismeretterjesztés segítése a lakosság körében. Ebben az évben is az elsősegély témában kívánják segíteni a laikus közösségeket a készségszintű ismeretszerzésben, erre szakosodott szakmai szervezetek közreműködésével.

A képzésre a Horizont Alapítvány Oktatási Központjában (Dorog, Esztergomi út 1/A) 2019. október 11-én, pénteken kerül sor 9 és 14 óra között iskola közösségek számára.

A képzésre közel száz diákot, felnőttet várnak. Tartalmas előadásokon, elméleti és gyakorlati szinten is lehetőség lesz elsajátítani az elsősegély alapjait. A képzés végén pedig az oktatási központ előtt lehetőség lesz megnézni az alapítvány által üzemeltetett mentőautókat és hozzá tartozó felszereléseket is.

Természetesen a későbbiekben is hasonló képzésekkel várják a város lakóit, hiszen szeretnék, ha Dorog a legtöbben élő „életmentők” városává válna.

Megosztás