Háromszor is elkapták ittas vezetés miatt

Az Esztergomi Járási Ügyészség kétrendbeli ittas járművezetés vétsége miatt nyújtott be vádiratot egy kesztölci férfival szemben, akit háromszor is tettenért a rendőrség, amint ittas állapotban vezette a motorkerékpárját.

A vádlott 2019. augusztus 03-án 15 óra 10 perckor Dorogon, a Bécsi úton ittas állapotban, enyhe fokú alkoholosan befolyásolt állapotban vezette a tulajdonát képező segédmotorkerékpárt. 

Ezt követően vádlott ugyanazon szeszesital fogyasztásából adódóan, enyhe fokú alkoholosan befolyásolt állapotban 2019. augusztus 03-án 16 óra 24 perckor Dorogon, a Csolnoki úton ismételten ittas állapotban vezette a segédmotorkerékpárt.

A vádlott 2019. augusztus 19-én 22 óra 50 perckor Kesztölcön, a Szent István utcában ittas állapotban, enyhe fokú alkoholosan befolyásolt állapotban vezette a tulajdonát képező segédmotorkerékpárt.

A vádlott büntetve egyszer volt, őt 2014-ben lopás vétsége miatt 250 óra közérdekű munka büntetésre ítélte a bíróság. Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a bíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett fogházbüntetésre és a közúti járművek vezetésétől eltiltásra ítélje az elkövetőt.

Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó