Kategóriák: DorogHírekSport

Ikszelt a Dorog a Haladás ellen

Szeptember 1-jén, bányásznapon, a dorogiak a szombathelyieket várták a Labdarúgó NB II hetedik fordulójában a Buzánszky Jenő Stadionban.

Paudits Patrik találatával a Dorog vezetést szerzett a 26. percben a Haladás ellen, de a szombathelyiek Eszlátyi István góljával hamar egyenlítettek a 42. percben – a támadó beállása után hat perccel talált be. Mivel az eredmény nem változott, a Haladás hetedik bajnokiján ötödik döntetlenjét könyvelhette el.

DOROG–SZOMBATHELYI HALADÁS 1–1 (1–1)

Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 500 néző. Vezette: Móri Tamás (Varga Gábor, Bede Tamás)
DOROG: Mursits – Beke, Dlusztus, Lencsés, Forró (Délczeg, 79.) – Kitl M., Lénárth – Nyíri (Földi B., 32.), Barna, Papp M. – Paudits (Csillag, 92.). Vezetőedző: Németh Szabolcs
HALADÁS: Gyurján M. – Tóth D. (Medgyes, 73.), Jancsó (Eszlátyi, 36.), Jagodics M., Németh Milán, Bosnjak – Kiss B., Holdampf, Nyári – Gaál B. (Novák Cs., 65.), Németh Márió. Vezetőedző: Supka Attila
Gólszerző: Paudits (1–0) a 26., Eszlátyi (1–1) a 42. percben

MESTERMÉRLEG
Németh Szabolcs:
– Jól kezdtük a találkozót, a vezetést is megszereztük, utána viszont a jó erőkből álló Haladás ránk erőltette akaratát. Igazságos döntetlen született.
Supka Attila: – Játékosaim mindent megtettek, mentek előre, helyzeteket dolgoztak ki, de a gólok elmaradtak. Játékban és labdabirtoklásban ellenfelünk fölé nőttünk, csak abban nem, amiben kellett volna.

A hetedik forduló eredményei>>

A következő fordulóban a dorogiak Győrbe, a Gyirmót FC otthonába látogatnak!

A Magyar Labdarúgó-szövetség nem fogadta el a Balmazújváros felülvizsgálati kérelmét, így eldőlt, hogy a hajdúsági együttest augusztus 29-én, csütörtökön kizárták az NB II-ből. A csapat eddigi pontjait törölték, ezért a szerdán elkönyvelt 3 pont, amit a dorogiak szereztek is törlésre került. A bajnokság 19 csapattal folytatódik (mindegyik fordulóban lesz egy szabadnapos együttes), amelyből kettő esik ki az idény végén.

Forrás: nemzetisport.hu / dorogimedence.hu