Kategóriák: Hírek

Finomabbnál finomabb lecsókat főztek Süttőn

A hétvégén rendezte meg a Dr. Sághy Antal Környezetvédelmi és Kulturális Egylet az önkormányzattal közösen, a hagyományos süttői lecsófőző versenyt.

A megmérettetésen 18 csapat ragadott fakanalat. A csapatok nem csak az ételek ízére figyeltek oda, hiszen a tányérok díszítésére is nagy hangsúlyt fektettek. Az főzőversenyen különböző lecsók születtek, voltak, akik sült szalonnával spékelték meg a finomságot, de voltak, akik a kolbászt részesítették előnyben.

A Herczegné Fodor Zsanett vezette háromtagú zsűrinek nem volt egyszerű feladata, hiszen a fantasztikus ízek mellett kiválóan díszített tányérok várták őket. Az első a Feláldozhatók csapata lett, a képzeletbeli dobogó második fokára a Villanypásztorok állhattak fel, a harmadik helyezettet pedig a LECSÓ-kolós csajok szerezték meg.

A zsűrizés és az ételek elfogyasztása után éjfélig tartó mulatozás kezdődött.

Fotók: Dr. Sághy Antal Környezetvédelmi és Kulturális Egylet

Megosztás