Kategóriák: DorogHírekSport

Dorogi FC: zsinorban a harmadik bukás

Habár a Dorogi FC két győzelemmel kezdte az idei szezont, most zsinorban a harmadik vereségét könyvelhette el a Labdarúgó NB II ötödik fordulójában.

Augusztus 25-én, vasárnap délután a Dorog a budafokiakat látta vendégül a Buzánszky Jenő Stadionban. Az első gólt Paudits szerezte a negyedik percben, majd Romic egyenlített a huszonnegyedikben. A 43. percben Oláh B. rúgott még egy gólt a budafokiak javára, később több gól már nem is született.

DOROGI FC–BUDAFOKI MTE 1–2 (1–2)

Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 600 néző. Vezette: Kovács Gergely (Király Krisztián, Bognár László)
DOROG: Mursits – Nyíri, Dlusztus, Lencsés, Forró – Földi B. (Csillag, 66.), Beke P. (Takács P., 73.), Kitl M., Papp M. – Délczeg (Németh Á., 62.), Paudits. Vezetőedző: Németh Szabolcs
BUDAFOK: Kovács Z. – Opavszky, Vaszicsku, Romic, Kirják – Filkor, Oláh B. – Kovács D., Soltész (Micsinai, 58.), Szabó M. (Vankó, 74.) – Horváth R. (Margitics, 82.) Vezetőedző: Csizmadia Csaba
Gólszerző: Paudits (1–0) a 4., Romic (1–1) a 24., Oláh B. (1–2) a 43. percben

MESTERMÉRLEG
Németh Szabolcs:
– A gyors vezetés után beszorított minket a Budafok, s meg is fordították az eredményt. Játékosaimnak bátrabban fel kellene vállalniuk a párharcokat.
Csizmadia Csaba: – Az első perctől kezdve irányítani akartuk a játékot, de egy rövidzárlat eredményeként gólt kaptunk. Csapatom tartását mutatja, hogy megfordítottuk az eredményt, s megérdemelten győztünk.

Dorog jelenleg két győzelem és három vereség után a tabella 14. helyét foglalja el. Az ötödik forduló eredményei>>

Forrás: nemzetisport.hu / dorogimedence.hu