Kategóriák: DorogHírekSport

Ismét vereséget könyvelt el a Dorog

Augusztus 18-án, vasárnap került megrendezésre a Labdarúgó NB II 4. fordulója. Az MTK elleni hazai 0–4 után újból vesztesen hagyta el a pályát a Dorog, amely ezúttal a Vác ideiglenes otthonában, Soroksáron kapott ki 2–0-ra. A Vác három vereség után először tudott nyerni.

VÁC FCDOROGI FC 2–0 (1–0)

Haraszti út, 200 néző. Vezette: Derdák Marcell (Kulman Tamás, Ország Péter)
Vác FC: Halasi – Szűcs K., Dulló, Hajnal, Juhász Gy. – Géringer – Magos (Filipovics, 76.), Lassú (Pusztai, 83.), Zámbó, Szalánszki (Lefler, 60.) – Szenes. Vezetőedző: Burzi Attila
Dorog: Borsos – Nyíri (Földi B., 65.), Berkó, Lénárth, Forró – Csillag, Délczeg (Sitku, 73.), Takács P., Kitl M. – Beke, Paudits (Vígh, 81.). Vezetőedző: Németh Szabolcs
Gólszerző: Szalánszki (1–0) a 10., Zámbó (2–0) a 89. percben

MESTERMÉRLEG
Burzi Attila: – Sokat dolgoztunk ezért a győzelemért, végre sikerült, ami az előző három mérkőzésen nem jött össze. Vezettünk, és szervezett védekezésünkkel megőriztük előnyünket, amelyet a végén még növeltünk is.
Németh Szabolcs: – Nem úgy sikerült a mérkőzés, ahogyan elképzeltük. Az elején egy figyelmetlenségünket kihasználta a Vác, majd fegyelmezetten védekezett, mi pedig nem tudtuk megtörni őt. Csalódott vagyok az eredmény miatt, ennél sokkal több kell a jövőben.

A Dorogi FC jelenleg a tabella 12. helyét folgalja el. A következő fordulóban, augusztus 25-én, vasárnap a Dorog vengéde a Budafok lesz.

A 4. forduló eredményei>>

Menetrend>>

Forrás: nemzetisport.hu/dorogimedence.hu

Borítókép: egy korábbi Vác-Dorog mérkőzés