Kategóriák: DorogHírekSport

Paudits duplázásával nyerte meg első mérkőzését a Dorog

Augusztus 4-én, vasárnap délután kezdődött el a Labdarúgó NB II 2019/20-as idény. Az első meccsnapon a Dorogi FC vendége a Vasas FC volt.

Kezdőcsapatok – Dorog: Mursits, Kitl, Papp, Albert, Dlusztus, Nyíri, Földi, Délczeg, Csillag, Lénárth (c), Paudits. Vasas: Rados, Tóth, Birtalan, Szatmári, Kovács, Király, Gál, Viczián, Lakatos, Terbe, Balajti (c).

Gól: Paudits 2., 45., ill. Birtalan B. 89.

Sárgalap: Délczeg (35. perc); Nyíri (48. perc); Dlusztus (56. perc); Lakatos (58. perc).

Végeredmény: Dorogi FC – Vasas FC 2–1

A mérkőzés előtt Fair Play díj átadásra került sor, melyet a Dorogi FC kapott meg a Budaörssel holtversenyben. Az ünnepélyes kezdőrúgást Holop Tibor kedves szurkolónk végezte el.

Már a második percben gól született a dorogiak javára. A jobb oldali beadást követően, a hosszú oldalon Paudits ugrott a legmagasabbra és a bal sarokba fejelte a labdát, olyan ívben hogy Iván Rados nem tudta védeni. A második gólt is Paudits tudhatta magáénak, hiszen Albert Ádám ugratta ki Délczeget a bal szélen aki megtolta a labdát, majd középre adott, a berobbanó Paudits pedig a kapu jobb oldalába lőtt. Az ellenfél csak a 89. percben tudott szépíteni egy 11-essel, ugyanis a játékvezető által megítélt büntetőt Birtalan lőtte a bal sarokba.

Az első forduló eredménykövetése>>

A 2019/20-as idény menetrendje>>

Forrás: dorogifc.hu/dorogimedence.hu