Nyergesújfaluban bukkanhatott fel a dorogi szatír

A napokban egy autós miközben magához nyúlt egy fiatal lányt szólított le Nyergesújfaluban. Ez már nem az első eset a térségben és meglepő, hogy ugyanolyan autóval utazik, mint a januárban Dorogon felbukkant szatír.

A Facebookon hívta fel a figyelmet egy nyergesújfalui anyuka, hogy a Viscosa-telepnél egy idegen férfi szólította le a lányát. A kislány elmondása szerint a sötétkék Ford Focus típusú autóban ülő, 25-28 éves ember először az egyik utcát kereste, majd az útbaigazítás után a nadrágjába nyúlt és a nemiszervét fogdosta. A kislány megrémült, zokogva és remegve tért haza.

Információink szerint a család jelentette is a rendőrségen az esetet, illetve meg nem erősített információ szerint néhány órával később el is fogták a férfit. Az esettel kapcsolatban a rendőrség szóvivője elmondta, hogy az állampolgári bejelentés után a rendőrök jegyzőkönyvet vettek fel, de nyomozás elrendelésére okot adó körülmény nem merült fel.

Ez annyit jelent, hogy amíg az elkövető nem a közterületen, hanem az autójában végzi a „mutatványt”, addig nem követ el bűncselekményt. Mindezt bizonyára ő is tudja, ezért kizárólag a kocsiból szólítja le áldozatait.

Többen úgy vélik, hogy a dorogi szatír bukkant fel újra, aki hasonlóan sötét színű Ford Focusból szólította le a vasútállomás környékén sétálókat és eközben kielégítette magát. Utoljára január végén írtunk a dorogi esetről.

A nyergesújfalui eset Facebook bejegyzése:

Megosztás