Kategóriák: HírekTokod

Falunapot rendeztek Tokodon

Múlt hétvégén került megrendezésre a hagyományos tokodi falunap. A talpalávalót idén Tóth Andi, Szabó Ádám, valamint MC Hawer és a Tekknő biztosította!

Július 12-én, pénteken Robotka Imre, amatőr alkotóművész grafikáiból és festményeiből készült kiállítással kezdődött meg az eseménysorozat.

Szombaton átadásra került az összetartozást jelképező Megyezászló is, melyet Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke adott át Tóth Tivadar polgármesternek. A nívós eseményen Tokod testvértelepüléseinek – Csata, Nána és Homoródalmás – delegáltjai is részt vettek.

A hivatalos megnyitót követően a Csillagfény Mazsorett Csoport tagjai léptek fel a színpadra. A továbbiakban a Jumping Kertváros, a Mesevár Óvoda, a Palinta társulat valamint az Elite Dance Station műsora következett. De fellépett a tokodi Ízisz Gyöngyszemei Hastánccsoport és a Pá-Di-Di Táncegyüttes is. A nap fénypontjaként az esti órákban MC Hawer és a Tekknő, Tóth Andi, valamint Szabó Ádám szórakoztatta a közönséget.

A záró napon a Csillagfény Mazsorett Csoport rendezett mazsorett fesztivált, amelyen több vendégcsapat is közreműködött.