Kategóriák: DorogHírekKék hírek

Baleset történt Dorogon

Július 12-én, pénteken kora délután két autó ütközött össze a Köztársaság út és a Wesselényi Miklós utca kereszteződésében.

Gányai Balázs rendőr hadnagy a dorogimedence.hu-nak elmondta, hogy az eset során személyi sérülés nélküli anyagi káros baleset történt. A helyszínenre a dorogi rendőrök érkeztek ki.

Az említett útkanyarulatban gyakran történik baleset. A legtöbb esetben a sofőrök nem megfelelő sebességgel veszik be a kanyart, ami nem csak rájuk, de a közlekedésben résztvevő további személyekre is veszélyes. A dorogi Köztársaság út a város egyik fontos közlekedési útvonala, amely nap, mint nap, jelentős forgalmat bonyolít le. Legveszélyesebb szakasza a Wesselényi utcai kereszteződés és környéke, hiszen az erőteljes kanyar még száraz útviszonyok esetén is próbára teszi a járművezetőket. A közelben élők szinte havonta látnak balesetet.

Idén júniusban veszélyes útkanyarulatra figyelmeztető jeleket festettek fel erre a szakaszra. Sajnos sok esetben az autósok ezt sem veszik figyelembe, remélhetőleg egy fekvőrendőrös megoldás jobb lenne.