Esztergomban és Tokodon ittas vezetőket fogtak el a rendőrök

Június 30-án, vasárnap, a dorogi rendőrök Tokodon, az esztergomiak pedig Esztergomban intézkedtek szabálytalan, ittas vezetőkkel szemben.

A Dorogi Rendőrkapitányság járőrei vasárnap éjszaka Tokodon, a Hársfa utcában megállítottak egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az iratok ellenőrzése során megállapították, hogy a jármű műszaki érvényessége lejárt, valamint a sofőrt az Esztergomi Járásbíróság a vezetéstől eltiltotta. Az intézkedés során alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették. Az ittas járművezetés miatt, vele szemben büntetőeljárást is kezdeményeztek.

Az esztergomi rendőrök vasárnap reggel Esztergomban, a Bajcsy-Zsilinszky úton ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő férfit, melynek során megállapították, hogy a Budapesti IV. és XV. Kerületi Bíróság a vezetéstől eltiltotta. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív lett, ezért további mintavétel céljából a rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök a 21 éves férfit őrizetbe vették, ellene szabálysértési és büntetőeljárást is kezdeményeztek.

Forrás: police.hu