Kategóriák: DorogEsztergomHírekTát

Ötödik alkalommal rendezték meg a motoros felvonulást

Június 22-én, szombaton, a Lehotay Kft. udvarán gyülekeztek az V. Motorosok is Lehetnek Angyalok résztvevői. Idén közel hatszázan támogatták az eseményt.

A gyülekező után délben a motorok felzúgtak és a motorosok elindultak Dorog, Tokodaltáró, Tokod és Tát érintésével az esztergomi kórház felé, majd végcélként a Bazilikához mentek.

Miután a motorosok elérték Tokodaltárót, elkanyarodtak Tokod irányába. Innen kiérve, Tát irányába kissé felgyorsult a tempó. A kanyargós utat élvezték a motorosok, lehetett kicsit húzatni is, de csak óvatosan, hiszen erre az útra tavaly figyelmeztető táblákat is kitettek. Végül Tátról, a Táti úton érkeztek meg Esztergomba. Ekkor eleredt az eső, viszont a Vaszary Kolos Kórházhoz érve az időjárás kíméletesebb lett. A motorosok itt megtették tiszteletkörüket, mint minden évben. Ezután a Bazilika felé vették az irányt.

 

A Bazilika előtti téren a Come On Rock Band énekesével, Reményi Mihály ”Vinnie”-vel énekelték a Himnuszt a résztvevők, majd a 12 éves Nagy Gréta elénekelte a Nélküled című számot.

Fotók: Tóth Judit
Videó: Nyirák Norbert