Német autók találkoztak a Palán

Jó hangulatban telt a háromnapos német autós találkozó az Öböl Music Beach-en.

A különböző színes autós programok mellett esténként bulival várták az érdeklődőket. Tercsinesz Jánostól, az esemény szervezőjétől megtudtuk, hogy az ország minden részéről érkeztek a német autók szerelmesei. A fesztiválozók között voltak, akik Sopronból, Győrből, Budapestről, Százhalombattáról és Debrecenből indultak a Palára, de sokan érkeztek a felvidékről is!

Az eseményen találkozhattunk egy győri csapattal is, akiknek a nevük „La Familia” volt. Az egyik tagjuk elmondta, hogy rendszeresen járnak az itt megrendezett találkozókra és ők valójában egy nagy autós családot képviselnek. A barátaik legyenek bárhol az országban, mennek és segítenek, ha baj van.

A rendezvényen autó és hölgy szépségversenyeket is rendeztek, de ügyességi és játékos feladatokon is részt vehettek az érdeklődők.

„Ez a nyárnyitó autós találkozó csak ízelítő volt” – mondta el Tercsinesz János. A következő autós találkozóra a Palatinus-tónál, az Öböl Music Beach-on, 2019. július 5-7-én kerül sor, akkor a Volkswagen és konszern autók tulajdonosait várják egy fergeteges háromnapos partyra, amely még nagyobb rendezvény lesz, mint a mostani.