Hulladékszállítási rend júniusban

Júniusban is lesz házhoz menő zöld és szelektív hulladékgyűjtés térségünkben. Pünkösdhétfőn pedig változatlan rend szerint történik a kommunális hulladékok begyűjtése.

Szelektív hulladékgyűjtési időpontok:
Dorog, Kesztölc, Piliscsév: június 5. és 19.
Annavölgy, Bajna, Epöl, Máriahalom, Nagysáp: június 7. és 19.
Csolnok, Dág, Leányvár, Úny, Sárisáp, Tokod, Tokodaltáró: június 12. és 26.

Zöld hulladékgyűjtési időpontok:
Dorog, Nagysáp, Úny: június 4.
Kesztölc, Leányvár: június 11.
Annavölgy, Csolnok, Dág, Máriahalom, Tokodaltáró: június 18.
Bajna, Epöl, Sárisáp, Tokod: június 24.

2019. június 10-én, Pünkösdhétfőn változatlan rend szerint történik a kommunális hulladékok begyűjtése (Érintett települések: Bajna, Dorog, Kesztölc).

Az ügyfélszolgálati iroda nyitvatartása az alábbiak szerint alakul a hosszúhétvégén: Június 10. (hétfő): ZÁRVA. Június 12. (szerda), első ügyfélfogadási nap: 08:00-12:00 és 13:00-16:00.

A szelektív hulladékok bármilyen áttetszőbb (sárga, kék, lila, zöld, szürke, stb.) zsákban, vagy a szelektív hulladékgyűjtésre rendszeresített gyűjtőedényben szállítja el a járat. A VERTIKÁL emblémával ellátott áttetsző zsákokat a helyi önkormányzatnál vehetik át ingyenesen a lakosok.

A levágott füvet és egyéb lágy szárú növényeket csak és kizárólag biológiailag lebomló zsákban lehet kihelyezni. Valamennyi ingatlanhasználó részére évi 12 db zsákot térítésmentesen biztosít a VERTIKÁL Nonprofit Zrt., melyek átvétele az illetékes helyi Önkormányzatnál történik.

2019-es naptárak, településekre bontva>>