Meglepődött az államtitkár: 9822-en írták alá az M10-es útért a petíciót

Tóth Péter, közlekedésért felelős helyettes államtitkár úr első mondatának egyike az volt, hogy ilyen hatalmas számmal aláírt petíciót még nem kapott!

2019. április 9-én délben az Innovációs és Technológiai Minisztériumban Tóth Péter, közlekedésért felelős helyettes államtitkár úrnak átadtuk a közel 10.000 (9822) Vörösvár és környékén élő állampolgár által aláírt petíciónkat.

Államtitkár úr első mondatainak egyike azt volt, hogy ilyen hatalmas számmal aláírt petíciót még nem kapott! Ez bizakodásra ad okot! Petíciónk tartalmát megvizsgálják és válaszolnak rá.

Ismerik a 10-es út menti települések problémáit és azt is tudják, hogy a megépülő M100 milyen plusz forgalmat fog generálni, melynek a megoldására választ kell találni, ezért néhány hónapon belül meg fogják keresni a környező települések polgármestereit. A TEVÖ továbbra is szorgalmazni fogja az M10 ügyét és a jövőben is mindent meg fog tenni, hogy városunkat mihamarabb elkerülje a mára már elviselhetetlen átmenő forgalom.

A TEVÖ gyűjtését a dorogi Civilek a Fejlődő Városért Egyesület, a pilisvörösvári Szebb Környezetünkért Egyesület, a Tinnyei Régió Munkacsoport, illetve a 10-es út Facebook csoport számos tagja segítette!

Az M10-es úttal kapcsolatos információk a TEVÖ honlapján érhetők el!

Fotó, forrás: TEVÖ