Kategóriák: DorogHírekSport

Elvitte a Vasas a három pontot

Április 7-én, vasárnap a Labdarúgó NB II. 31. fordulójában a Dorogi FC vendége a Vasas FC volt.

A Vasas 2–1-re nyert a Dorog otthonában. Király Botond fejes gólját a szünet után a csereként beálló dorogi Hegedűs Márk kapáslövéssel egyenlítette ki a 63. percben, de nem sokkal ezután jött a parádés formában lévő Balajti Ádám, és értékesítette a Birtalan Botond buktatásáért megítélt tizenegyest a 76. percben.

DOROGI FC–VASAS 1–2 (0–1)

Buzánszky Jenő Stadion, 900 néző. Vezette: Nagy Róbert (Máyer Gábor, Berényi Ákos)
DOROG: Horváth G. – Erdélyi B., Dlusztus, Nagy Zs., Papp M. – Lénárt T. (Vígh Á., 82.) – Beke (Fodor Á., 60.), Nagyházi (Hegedűs M., 60.), Kitl M., Szedlár – Paudits. Vezetőedző: Balogh Pál
VASAS: Bese B. – Murka, Kelemen D., Tóth B., Lakatos Cs. – Szivacski, Szatmári L., Kovács M. (Hinora, 80.) – Birtalan B., Balajti (Hrepka, 88.), Király B. (Rétyi R., 77.). Vezetőedző: Szanyó Károly
Gólszerző: Király B. (0–1) a 21., Hegedűs M. (1–1) a 63., Balajti (11-esből, 1–2) a 76. percben

MESTERMÉRLEG
Balogh Pál
: – Második félidei teljesítményünk alapján egy pontra rászolgáltunk volna. A Vasas kihasználta két védelmi megingásunkat, mi pedig nem éltünk a lehetőségeinkkel.
Szanyó Károly: – A szép játék helyett férfias küzdelem folyt, de ebből mi jöttünk ki jobban. A pálya talaja olykor jobban megnehezítette a dolgunkat, mint maga az ellenfél.

A 31. forduló eredményei>>

A mérkőzés után Dorog a tabella 14. helyén maradt 37. ponttal. A következő fordulóban a Dorog a BFC Siófok vendége lesz, április 14-én. A szezonban összesen még hét mérkőzés lesz.

Forrás: nemzetisport.hu / dorogimedence.hu