Kategóriák: DorogHírekSport

Ikszelt a Dorog Monoron

A Labdarúgó NB II. 30. fordulójában a BSS Monor vendége Dabason a Dorogi FC volt, március 31-én, vasárnap.

A forduló első gólját a dorogiak részéről Kitl lőtte a 9. percben, majd Asztalos egyenlített ki 11-esből a 25. percben. Az 55. percben Szerencsi góljával vették át a vezetést a monoriak. Végül a 86. percben Vígh góljával döntetlen lett a mérkőzés.

BSS MONORDOROGI FC 2–2 (1–1)

Dabas, 200 néző. Vezette: Dolnegó Bálint (Bede Tamás, Mohos Milán)
MONOR: Bozsó – Bori, Fülöp N., Karacs, Farkas N. – Asztalos (Lázár Zs., 69.), Szuhodovszki, Szerencsi (Pintér D., 75.) – Palincsár – Szabó D. (Hamar Á., 87.), Tóth B. Vezetőedző: Horváth Dávid
DOROG: Szentpéteri – Erdélyi, Dlusztus, Nagy Zs., Papp M. (Vígh Á., 85.) – Lénárt – Hegedűs M. (Sitku, 71.), Kitl M. – Beke, Paudits (Fodor Á., 86.), Szedlár. Vezetőedző: Balogh Pál
Gólszerző: Kitl M. (0–1) a 9., Asztalos (11-esből, 1–1) a 25., Szerencsi (2–1) az 55., Vígh Á. (2–2) a 86. percben

MESTERMÉRLEG
Horváth Dávid: – Rosszul kezdtük a mérkőzést, aztán talpra álltunk, és fordítani tudtunk. Az eredményt tekintve csalódottak vagyunk, de a helyzetek alapján a döntetlen benne volt a mérkőzésben. Ezen a ki-ki-találkozón egy-egy pontot érdemeltek a csapatok.
Balogh Pál: – A szezon legjobb negyedóráját produkáltuk a mérkőzés elején, annyi helyzetet dolgoztunk ki, amivel el is lehetett volna dönteni a mérkőzést. Ehelyett egy ajándék tizenegyessel visszajött az ellenfél, majd a hazai szerencsés találat után a csapat tartását mutatta, hogy a végén egyenlíteni tudtunk. Sajnos két pontot vesztettünk.

Április 7-én, vasárnap, a tabella 14. helyén álló dorogiak a 4. helyen álló Vasas FC-t fogadják a Buzánszky Jenő Stadionban.

A 30. forduló eredményei>>

Forrás: nemzetisport.hu / dorogimedence.hu

Megosztás