Először Tokodon, majd egy dorogi szoláriumban lopott

Az igazság győzött! Tavaly egy dorogi szoláriumban lopás történt. Az akkori rendőrségi hír publikálása után lapunkat megkereste a hölgy, hogy ő nem követett el lopást, kérte a cikk eltávolítását, illetve jelezte, hogy félreértésről van szó, melyet a rendőrséggel tárgyal. A cikk eltávolításra került, de mint kiderült, megvezetett minket is, ahogy azokat az ártatlanokat, akiktől lopott, illetve a zálogházast, akit átvert. A mások által, munkával megkeresett vagyon eltulajdonítása bűncselekmény. Aki ezt teszi, vállalja a következményeit, akkor is, ha az szabadságvesztéssel jár!

A rendőrség tájékoztatása:

Egy dorogi szoláriumban letett kabát zsebéből tulajdonított el készpénzt 2018. szeptember 11-én L-né B. Csilla. A 31 éves nő bement az üzletbe, majd az egyik vendég székre akasztott kabátja zsebébe benyúlt és kivette belőle a benne lévő pénzt. A sértett amint észrevette a lopást, feljelentést tett a rendőrségen. A dorogi nyomozók széleskörű adatgyűjtést folytattak, aminek köszönhetően azonosították és másnap elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőt. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

A nyomozás során kiderült, hogy L-né B. Csilla nem először követett el bűncselekményt. 2018 júniusában egy tokodi lakásból lopott el ékszereket, amiket egy dorogi zálogházban eladott, azt állítva, hogy az a sajátja. Emiatt lopás vétség és csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított ellene a rendőrség.

Az ügy vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges nyomozási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az Esztergomi Járási Ügyészségnek.