Kategóriák: DorogHírekSport

Nem sikerült nyerni a zalaegerszegiek ellen

Március 17-én, vasárnap, a labdarúgó NB II. 29. fordulójában a Dorogi FC a ZTE FC-t fogadta a Buzánszky Jenő Stadionban.

Habár a vezetést már a harmadik percben megszerezték a dorogiak Paudits góljával, az ötödik percben a zalaegerszegiek válaszoltak is Babati személyében. A mérkőzés 25. percében vette át a vezetést a ZTE, Farkas góljával. Sajnos több gól nem született a mérkőzésen, így a ZTE FC vihette el a három pontot.

Egyébként Mészáros Áron és Kitl Miklós eltiltás miatt nem játszhatott. Városi Viktor, Hegedűs Márk, Faragó Tamás és Berkó Ádám pedig sérüléseik miatt nem léphettek pályára.

Játékosok – Dorogi FC: Szentpéteri, Nagyházi, Erdélyi, Beke, Szedlár, Papp, Dlusztus, Csató, Nagy, Lénárth (C), Paudits.

Sárgalapok: Bolla (30. perc); Farkas (32. perc) Bobál (36. perc); Lénárth (41. perc); Barczi (64. perc); Fodor (74. perc).

A következő fordulóra csak március 31-én, vasárnap kerül sor. Akkor Monor csapatához látogatnak el a dorogiak. A Dorogi FC jelenleg a tabella 13. helyén áll 36 ponttal, a monoriak pedig az utolsó helyen 18 ponttal. Így várhatóan a dorogiak menetelhetnek majd előre a tabellán.

Lehoczki Dávid