Március 15-én négy ittas vezetőt is elfogtak térségünkben

Többen ittasan vezettek március 15-én térségünkben, Tokodon például két esetben is intézkedtek a rendőrök.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei 2019. március 15-én 1 óra 38 perckor Esztergom-kertvárosban, a Tópart utcában ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az intézkedés során alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért a férfit mintavétel céljából a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredmények alapján a 26 éves férfi ellen büntető eljárást kezdeményeztek, a vezetői engedélyét elvették.

Az esztergomi rendőrök ugyanezen a napon 8 óra 35 perckor megállítottak egy Suzuki SX4 típusú személygépkocsival közlekedő férfit, aki az ellenőrzés során elmondta, hogy előző este nagy mennyiségű szeszesitalt fogyasztott. Az 57 éves gépjárművezetőt a rendőrkapitányságra előállították, majd a mintavétel eredménye alapján vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt büntető eljárást kezdeményeztek. A vezetői engedélyét a rendőrök elvették.

A Dorogi Rendőrkapitányság járőrei 17 óra 55 perckor Tokodon, a József Attila utcában állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő esztergomi lakost. Az ellenőrzés során a férfi elmondta, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszesitalt fogyasztott, ezért mintavétel céljából a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredmények alapján a 35 éves férfivel szemben büntetőeljárást kezdeményeztek, a vezetői engedélyét a rendőrök elvették.

A rendőrök 15 óra 28 perckor Tokodon, a Kossuth Lajos utcában intézkedés alá vontak egy elektromos kerékpárral közlekedő helyi lakost. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a férfi a járművet ittas állapotban vezette, ezért mintavétel célkából a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredmények alapján az 53 éves férfivel szemben büntető eljárást kezdeményeztek.

Ha ittas állapotban vezet, nem csak a saját, de mások testi épségét is veszélynek teszi ki!

Vigyázzanak magukra és egymásra!

…hogy mindenki hazaérjen!

Forrás: police.hu