A dorogi Tesco vásárlói voltak a legaktívabbak

Idén ötödik alkalommal hirdette meg a Tesco az „Ön választ, mi segítünk” programot. A program keretében a vásárlók a vásárlásaik után zsetonokat kaptak, melyekkel a legszimpatikusabb kezdeményezésekre szavazhattak. Komárom-Esztergom megyében a dorogi szupermarket vásárlói támogatták legaktívabban a helyi közösségépítő kezdeményezéseket.

A 46-os körzetben egy esztergomi, egy pilisjászfalui és egy pátyi projektet támogathattunk az esztergomi és a budakeszi hipermarketben, a dorogi szupermarketben, illetve a pátyi expresszben.

A Pilisjászfalui Faluszépítő és Kulturális Egyesület projektjét – a pilisjászfalui „vonatos” játszótér felújítását – támogatták a legtöbben, ők 17.988 szavazatot kaptak, így 400.000 forinttal támogatja a játszótér megújulását a Tesco.

A második legtöbb szavazatot gyűjtő az esztergomi Határtalan Szív Alapítvány által rendezendő „Családi nap az egészség jegyében” program lett 17.377 szavazattal, ők 200.000 forintból gazdálkodhatnak. A harmadik pedig a pátyi Katakomba Művészeti Műhely Alapítvány, Never Give Up Gospel kórus – a hit és a szeretet üzenete lett 7.267 szavazattal, ők 100.000 forint támogatást kapnak.

Az áruházlánc vásárlói országszerte összesen 2 és fél millió zsetont dobtak be a résztvevő szervezetek projektjei mellé.

Megosztás