Kategóriák: DorogHírekSport

Dorog-Budaörs 3-0

Március 6-án, szerdán a Labdarúgó NB II 27. fordulójában a Dorog vendége a Budaörs volt.

Úgy látszik Dorognak jót tett az edzőváltás, hiszen azóta zsinorban a második mérkőzést nyerik meg. Dorog hazai pályán kiütötte a Magyar Kupában a nyolc közé jutott Budaörsöt, amelynek – úgy látszik – sok a kettős terhelés.

Az elmúlt két fordulóban immár Fenyvesi László edző és Balogh Pál szakmai igazgató által irányított vendéglátók háromgólos sikerét Paudits Patrik találatai foglalták keretbe: az első félidőben Mészáros Áron, a másodikban Szedlár Zoltán átadásából helyezett a kapuba. Közben a télen Kozármislenyből igazolt Beke Péter is eredményes volt, így alakult ki a 3–0-ás végeredmény. A Dorog sorrendben második győzelmét aratta, míg a Budaörs sorozatban harmadszor kapott ki, és immár négy forduló óta nyeretlen.

DOROGI FC–BUDAÖRSI SC 3–0 (2–0)

Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 500 néző. Vezette: Szilasi Szabolcs (Lémon Oszkár, Mohos Milán)
DOROG: Szentpéteri – Erdélyi B., Dlusztus, Nagy Zs., Papp M. – T. Lénárt, Kitl M. – Faragó (Beke, 39.), Mészáros Á., Szedlár (Sitku, 75.) – Paudits (Hegedűs M., 70.) Szakmai igazgató: Balogh Pál
BUDAÖRS: Demjén – Marques-Airosa, Kékesi, Fényes, Ódé, Medgyes S. (Sajbán Miklós, a szünetben) – Lengyel B., Tóth K., Stieber A. (Csobánki, a szünetben) – Sajbán Máté, Csiki (Deli, 58.) Szakmai igazgató: Bognár György
Gólszerző: Paudits (1–0) a 16., Beke (2–0) a 44., Paudits (3–0) az 55. percben

MESTERMÉRLEG
Balogh Pál: – Taktikailag is felülmúltuk a Budaörsöt. A vasárnapi és szerdai sikerünkben Miskei Attila korábbi edző munkája is tükröződik, miként Fenyvesi László jelenlegi edző is sokat tett azért, hogy a napokban hat pontot szerezzünk.
Bognár György: – A dorogiak ezúttal nagyon jól játszottak, mi pedig, mint az eredményből is látszik, nagyon rosszul.

A Dorogi FC jelenleg 35 ponttal a tabella 12. helyét foglalja el. A következő mérkőzés március 10-én, vasárnap 14.30-kor lesz a Tiszakécske Városi Sportcentrumban, a 18. helyen álló Ceglédi VSE ellen.

A 27. forduló eredményei>>

Forrás: nemzetisport.hu / dorogimedence.hu
Fotó: egy korábbi Budaörs-Dorog mérkőzés