Kategóriák: Hírek

Trendhim Tehetség Ösztöndíj 2019

A Trendhim Tehetség ösztöndíj azért jött létre, hogy olyan hallgatókat támogasson és segítsen, akik szenvedélyesen érdeklődnek az üzlet, a dizájn, a marketing és az IT világa iránt, és akik az említett területeken szeretnének maguknak karriert vagy saját vállalkozást.

AZ ÖSZTÖNDÍJ LÉNYEGE

A Trendhim egy olyan cég, amely komolyan veszi a fiatal tehetségek felkarolását. Hiszünk abban, hogy a hallgatók és azok álmainak felkarolásával a saját jövőnket alapozzuk meg az e-kereskedelemben.

HOGYAN JELENTKEZHETSZ?

A sikeres jelentkezéshez a hallgatónak a következő területeken kell alap diplomaszerző vagy posztgraduális tanulmányokat folytatnia:

  • Üzleti, könyvvitel vagy pénzügy
  • Marketing és menedzsment, digitális marketing és értékesítés
  • IT és webfejlesztés
  • Vezetéselmélet és szervezés
  • Vállalkozáselmélet
  • Divat is dizájn

Kor- és származásbeli megkötésünk nincsen.

Nyilvános, magán és online egyetemek és kurzusok hallgatói is jelentkezhetnek. PHD hallgatók éppúgy pályázhatnak az ösztöndíjra.

MIRE HASZNÁLHATOD FEL AZ ÖSZTÖNDÍJAT?

A Trendhim Talent Scholarship elsősorban azért jött létre, hogy a hallgatót annak tanulmányaival kapcsolatos költségekben támogassa, vagyis a tandíj, jegyzetek, online kurzusok, lakhatás, tanulmányutak, utazás, stb. költségeiben

Az ösztöndíj azonban felhasználható tanterven/iskolán kívüli kurzusokon való résztvételre és személyes fejlődési projektekre is.

HOGYAN TUDOK JELENTKEZNI?

Minden pályázónak el kell küldeni egy bemutatkozó motivációs levelet, benne a saját képzési és a jövőre vonatkozó terveivel.

Fontos, hogy a motivációs levélnek angolul kell íródnia és legalább egy oldal hosszúnak kell lennie.

Ha úgy döntesz, írsz nekünk, ne felejtsd el megadni a kapcsolati információidat sem (név, cím, telefonszám).

A motivációs levél beküldésének határideje 2019. november 1.

A cím: csr@trendhim.com

További fontos információk>>

Megosztás