Kategóriák: DorogHírek

Dubai Dorogon

A Dubai idő melegségét élhetjük át bőrünkön a dorogi Dubai Sun Szolárium Szalonban.

Nyitáskor, 2017 novemberében két gép üzemelt a szoláriumban, de olyan nagy sikere lett egy év alatt, hogy most egy új fekvőgéppel bővültek. A legtöbben a tiszta környezet, a megfelelő tájékoztatás és a korszerű prémium szolárium csövek miatt választják a Dubai Sun-t. A gépeket rendszeresen karbantartják, az állógépben például most cserélnek csövet.

Tamás-Zombori Erika, az üzlet tulajdonosa elmondta, hogy a kiváló szolgáltatással az a célja, hogy mindenki megszeresse a Dubai Sun-t és további két üzletet nyithasson még a vendégek részére.

Az állógép 44 db Solar Cabin Coffeelove Gold csővel van felszerelve, ez mélybarnítást eredményez, mely egy kávébarna színt kölcsönöz a bőrnek. Az egyik fekvőgép 50 db Ergoline Calassic 600 Sexy Cacao csővel van felszerelve, mely tartós, 100%-os kakaóbarna bársonyos bőrszínt kölcsönöz. A második fekvő gép pedig Ergoline Classic 600 Coffeelove Gold Vip és Caffeelove Colla Tan csövekkel van felszerelve, mellyel a leghatékonyabb barnító erő érhető el és leégésmentesen szerezhetünk egy csodaszép barna bőrszínt.

A Szolárium Szalon Facebook oldala>>

Megosztás