Kategóriák: DorogHírekSport

Ha a második gólunkat is megadják, a mérkőzés a mi javunkra dőlt volna el

Február 17-én, vasárnap, az NB II 24. fordulójában a a Gyirmót FC Győr vendége a Dorogi FC volt, melyet az M4 Sporton követhettünk élőben. A győriek hazai pályán 3-1-re nyertek.

A forduló záró mérkőzésén a Gyirmót FC Győr hátrányból fordítva győzte le a Dorogot. Paudits Patrik tizenegyesgólja után az első félidő végén a gyirmótiak is büntetőhöz jutottak, ezt Nagy Patrik a kapusba lőtte, de a kipattanót már értékesítette. A szünet után Kamarás György lábbal, míg Szarka Ákos fejjel talált be, így a Gyirmót különösebb gond nélkül győzött, és maradt az élen.

GYIRMÓT FC GYŐR–DOROGI FC 3–1 (1–1)

Győr-Gyirmót, 515 néző. Vezette: Zierkelbach Péter (Baghy Csaba, Legeza László)
GYIRMÓT: Rusák – Krebsz, Lipták, Szilvási, Présinger – Kontár – Herjeczki (Kamarás, a szünetben), Koltai (Sandal, a szünetben; Lázár, 76.), Nagy P., Heffler N. – Szarka Á. Vezetőedző: Szepessy László
DOROG: Horváth G. – Erdélyi, Lénárth, Nagy Zs., Papp M. – Mészáros Á., Nagyházi (Ungvári, 85.) – Faragó (Sitku, 71.), Városi (Vígh Á., 71.), Beke – Paudits. Vezetőedző: Miskei Attila
Gólszerző: Paudits (0–1) a 36., Nagy P. (1–1) a 44., Kamarás (2–1) az 51., Szarka Á. (3–1) az 58. percben

MESTERMÉRLEG
Szepessy László
: – Szervezett, jó csapatot győztünk le. Ismét teher alatt játszottunk, hiszen ellenlábasaink is nyertek, de a második félidőben kiütközött a két csapat támadószekciója közötti különbség.
Miskei Attila: – Büszke vagyok a játékosokra, hiszen amit elterveztünk, sikerült megvalósítaniuk az éllovas otthonában. Ha a második szabályos gólunkat is megadja a játékvezető, a mérkőzés a mi javunkra dőlt volna el.

A forduló végén a Dorogi FC a tabella 12. helyére csúszott le. A következő fordulót a dorogiak itthon játszák a Kazincbarcika SC ellen, február 24-én, vasárnap.

A 24. forduló eredményei>>

Forrás: nemzetisport.hu / dorogimedence.hu